Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyuna yeni eklenen Onyxia adlı dragonu haklamaya giden büyük bir grubun darma duman oluşu acayip zor bir yaratık yapmışlar.Bakalım bizde ilerde böyle şeyler yapabilcez mi? onyxia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ahhaha gerçekten ii olmuş...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Az kişi gitmişler ama bunun yanında dragonun hiç bir dmg almayışı oldukça şaşırtıcı[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bunu aldığım yerde bunun 40 kişilik bir grup olduğu yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Tamam işte az :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu videoyu izleyince aklıma yabancı uo forumlarından birinde gördüğüm geyik geldsi aklıma 100 kişi mi ne gitmişler harrowenı kesene kadar vs vs...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Süfer :D Yazıları da zar zor da olsa okudum, koptum iyice. Eeee dragon bu, öyle orc, goblin değil. Öldürmek kasar. Burda da kasmış zaten de yinede öldürememişler :D Neydi ultimada öyle önüne gelen öldürüyordu "Learn your place mortal" :D [Bu mesaj Ozan tarafından 10 Kasım 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eheh baya guzeldi movie dragonunda hpsi gitmedi yanlız onune geleitak vurusta alıo ehuh bi breath weapon kullanıo 10 kisi yatıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 abi peki hiç yolu yok mu bunu öldürmenin[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 vardır elbet lvl kac onu bılmek lazım sen lvl 50 ıken 70lık bıse kesmeye gıdersen her zaman ezılırsın suan bıle lvl ın 2-3 üstü cok zorluyor solo ıcın dıyorum[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ama level 60 adamlar vardı galiba yada ben yanlıs gordum,hayal kurdumda olabilir =) eger lvl60 ları harcıyorsa baya saglam bi party gerekir boyle herolar fln eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oahahehae 40 kişilik bi raid grubu nasil 2 dakikada yok olur adlı yarışma programına gönderilmeli =p zaten bi breath attack yapıyo çığlıklar geliyo auheuaheu çok iyiymiş ya dikkat ettim breath attack 3157 damage vuruyo =p [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 10 Kasım 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yanlış Görmediysem dragon lvl 99 : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: tunca, 10 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki: oahahehae 40 kişilik bi raid grubu nasil 2 dakikada yok olur adlı yarışma programına gönderilmeli =p zaten bi breath attack yapıyo çığlıklar geliyo auheuaheu çok iyiymiş ya dikkat ettim breath attack 3157 damage vuruyo =p Ya bence o adamın maximum HP'si. HP'den daha fazla göstermiyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 walla ben o 99 u ?? gibi gördüm ama neyse ehu :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Demek ki hero classlar yakın görünüyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hero'lar icin en az 1 sene daha ister..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yani hero hakkında bir bilgim yokda.. Yine bu raid partisindekiler kadar kadar hero gerekir galiba. Çok aşmış bir olay mı bu hero?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaparız evelallah ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Lineage2 deki Antharas gibi :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 %1 indirmisler oyle diyolar cat mesajlarina bakarsaniz sonlara dogru biri de im alive!! diye mesaj yazmis eheuheuh[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ulan canımı çektirdiniz gittim war3 pack aldım açıp dragon vs kesicem :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Kasım 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar