MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Orjinal Nexus 7'im için SmoothROM v5.3 çektim. Mkernelle flashladım (ROMun içerisinde var zaten) bu kadar kusursuz çalışan bir roma senelerdir denk gelmemiştim. perfect.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bi appı update ettikten sonra sentinel rom mantarlamaya başladı şarj olmuyor usbden oluyorda çook yavaş ve çok hızlı gitmeye başladı pil, ulan süperdi 2 aydır dedim buldum aradıgım romu sonunda diye nazar değdi. neyse 4.4 omniroma bakıcam vesile ile ama pil mil tutmaz o romda ulan ya.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kitkata geçtim, şimdilik bir problem yok, hızlı epey ama halen bir ios hızı yok bence, en azından app açılışlarında ufakta olsa hissetiriyor kendini, Belki daha sade bir rom çıkına özellikle sentinel çıkınca o sorun kalkar. Quickoffice gelmiş google applarla güzel işte office standart. Google Now gelişmiş epey şimdilik bir sıkıntı yok ama pil konusunda henüz bir şey demek zor.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi anlamadigim bi durum var tamam kabul stock rom yavaş android de cunku gercek potansiyeli vermiyorlar bilerek cpu hep %45 civarı calisiyorda bu ios hizi dediginiz olay nedir lcd feedback se bitane kernel editörle yapiliyor hizdan bahswttigimiz bumudur dogru yoldamiyim merak ettim yoksa cok farkli birseydenmi bahsediyoruz.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gün içinde kullanma fırsatım oldu biraz daha, ve kitkat olmuş diyebilirim. Akıcılık olayına gelince kendimi yalanlayabilirim pek rahatsız eden bir olay yok, sadece kamerada oda kullandıgım romdan kaynaklı bir durum sanırsam. onun dışında çok güzel çekin kullanın derim 4.4 very gud. Google Now çok güzel olmuş ama daha tam efektif kullanamıyorum, birde türkiyede sanırım bu tam kullanılamaz.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 reampage said: Google Now gelişmiş epey şimdilik bir sıkıntı yok ama pil konusunda henüz bir şey demek zor.Google Now'ı Türkiye'de nasıl kullanıyonuz?
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 birçok özelliği var, trafik, hava, reminderlar, rss, ekleyebiliyorsunda
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yok yani ben yüklediğimde "Bu servis ülkenizde kullanılamıyor" diyo da.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ObuzHapsever said: Yok yani ben yüklediğimde "Bu servis ülkenizde kullanılamıyor" diyo da. ben direk gapps ile yükledim bilemiorum o kadar detayını ya.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 gapps ile yukleyebilirsiniz googlenow olayini simdilik. bende 4.3 var ama now gayet çalışıyor özellikle sesli aramasi cok keyifli
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ben 4.4 sevdim epey, yenilikler var çok elzem şeyler değil tabi ama gayet nazik olmuş
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi KitKat olmuş, ios nazikliğine kavuşmuş sonunda android, köylü tierden inanılmaz bir zıplama olmuş, ilk başladığınızda o farkı hemen hissedemiyorsunuz ama iconlar geçişler fontlar çok sevdim. kullandıgım romdan kaynaklı bir kaç ufak tefek sorunlar var ama bunu nexus 5 ile yada moto x ile çok güzel tecrübe edebilriiz.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sentinel icin kit kat gelirse dadından yinmez
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 uk said: gapps 250 MB normal mi ? earth felan bile var içinde full paket gelio
uk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 daha öncekiler 80 falandı gözümü kararttım şimdi omnirom kuruyorum bu arada 4.4 ün en büyük olayı optimizasyonlar ve dalvik yerine geçecek olan ART test kullanımına izin veriyor olması sanırım android 5.0 sürümü ART üzerinde koşacak tamamen
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi işin teknik boyutunu bilmiyorumda, eskiden biraz uğraş isteyen ayarlar artık standart olarak geliyor, homescreen, app drawer felan stock launcher ile epey kullanışlı olmuş bence. Hiç bir ayar yada ekstra launcher appa gerek duymadım iki gündür.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bu arada omnirom iyimiş ama eksikleri var, proximity sensor çalışmıyor galiba, interface menüleri eksik biraz. tam otursun sentinel 4.4 bomba olur bencede
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 HTC Sensation için; Sense 5. Team Venom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054
uk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bu arada rom çok güzel be! daha doğrusu çıplak hali ile Android... fontları beğendim baya, göze iyi görünüyor.. Samsung'un saçma eklentileri olmadan ferahlamış gibi.. Note 2 için olan ROM'da şöyle 2 sıkıntı var tespit ettiğim: 1.Aramayı kapatınca biraz takılıp kalıyor telefon uygulaması 2.Kulağınıza getirdiğinizde ekran açık kalıyor. Sanırım yakınlık sensörü ile ilgili bir problem var.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 omni rom eksik evet ama güzel dimi :) valla soğumuştum telefondan çok iyi oldu. Şimdi sade bir sentinel felan çıksın tadından yenmez. En sevdiğim tarafıda stock olarak geldiği andan itibaren hiç bir şeye dokunmadan çok rahat kullanılıyor oluşu.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 4.4'le artık pil dolunca sarj etmeyi durduruyor.
uk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 reampage said: En sevdiğim tarafıda stock olarak geldiği andan itibaren hiç bir şeye dokunmadan çok rahat kullanılıyor oluşu. Bu. Batarya yüzdesi görünümü hariç hiç bir şeyi değiştirme ihtiyacı hissetmedim Hani specleri ne olursa olsun bundan sonra Nexus alacağım dedirtti.....
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şu kitkattaki semi-transparent notif bar için olur da 4.2.2 mod görürseniz bir ses edin=)
Öne çıkan mesajlar