Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yolda bin dolar bulsaniz naparsiiz

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
binerim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
eğer tanıdığım bir polis olsaydı götürürdüm, ama onun dışında

"babana bile güvenmeyeceksin > polise bile güvenmeyeceksin"

maddesinden yola çıkarak polise götürmezdim. eh sahibini kendim bulamayacağıma göre de bir güzel harcardım.

sanırım üstüne biraz daha para koyup bir les paul gitar alırdım. ya da güzel bir jackson ya da adam gibi bir amfi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
direk goturur polise weririm :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
kılıç, kalkan, zırh alırdım sonra gidip skill kasıp daha çok para yapar onlada at alırdım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
walla öncelıkle gider kendime 15 mılyona yeni bi aftershave alırım..=)

ondan sonra güzel bi, elektro gitar..minik bi processor..bide cici bi ekran kartı biter işte..bide yolda bi amca var hergun 1-2 mılyon para vermeye calsısıyorum gider onun karnını en kral kebacıda doyuyurum :)
Mesaj tarihi:
ben kesinlikle sword masters dan en az 10 tane kılıc alirim ki gandalf in bir kılıcı var gorunce gozleriniz kamasır supe bisi ama 560 $ inidirimle fiyati[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor ....
Mesaj tarihi:
said:
togi92, 10 Kasım 2004 09:58 tarihinde demiş ki:
ben kesinlikle sword masters dan en az 10 tane kılıc alirim ki gandalf in bir kılıcı var gorunce gozleriniz kamasır supe bisi ama 560 $ inidirimle fiyati

Abi sen kalan 4600 ü nerden buldun ??[signature][hline]I'm coming...Oh...
Mesaj tarihi:
Hayatta harcamam yardıma muhtaç birisine veririm.Polise versen cebine atar o yuzden en iyisi yardıma muhtaç birisine vermek olurdu benim için..[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
said:
togi92, 10 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki:
tmm kızmayın milyon dolar yazcagima bin yazmışım :lol: (ii kıvırdım dimi)
khwaj bak burda hyerkesin ne kadar az para demesinden dolayi 1 milyon yapmistim :)[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor ....
Mesaj tarihi:
said:
togi92, 10 Kasım 2004 10:50 tarihinde demiş ki:
said:
togi92, 10 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki:
tmm kızmayın milyon dolar yazcagima bin yazmışım :lol: (ii kıvırdım dimi)
khwaj bak burda hyerkesin ne kadar az para demesinden dolayi 1 milyon yapmistim :)

toqi 1 milyon $ yetmiyo şunu 5 yap bee[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yerim[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
hmm
cebe atarım dicektim
ama gecen gün cüzdanımı düşürdüm içinde de yüklü para vardı biri aradı bulmus gittim ladım
bundan dolayı sahibini ararım
bulamazsam cebe indiririm[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
uzay gemisi satın alırım...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
Yerde 1000$ bulurdum[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Mesaj tarihi:
o paranın sahibi muhakkak seri numaralarını almıştır onun.
o nedenle öncelikle gidip parayı takas ederdim türk lirası ile..

sonra siyah bir mustang çekerdim altıma..
yada bir yat alıp, sadece sevgilimle birlikle olabileceğim bir adaya yerleşirdim.. (çok mu romantik oldu ne?)[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
sahibini arar verir, bulamassam da daatırım.

ha bin dolar gelse havadan, tüllerin bi kısmını da onla alırım... :([signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
Ben bulunca garantı hastane masraflarına harcarım
*Kalp krizi gecirir..*[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
  • Yeni Oluştur...