Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 İnternetten gelen sevgili fıkramızı sizlerle paylaşmak istedim yine. Clinton bir gun Bagdata gitmis, Saddam'in karsisina oturmus. Bir bakmis ki Saddamin koltugunda 2 tane dugme var. Bunlar ne? diye sormus. Saddam: Bak göstereyim demis. Birincisine basmis, alttan bir el cikmis, Clintonu gidiklamaya baslamis. Saddam gulmus, ikinci dugmeye basmis. Bir el çikip Clintona vurmaya başlamis. Saddam kahkahalara bogulmus. Peki demis Clinton,haftaya da bizim oraya Amerikaya bekleriz. Bu kez Saddam Amerikaya gitmis. Clintonun masasinda 2 dugme... Saddam sormus: bunlar ne ise yarar? Clinton: Kalk gostereyim; demis. Dugmenin birine basmis, baslamıs gulmeye... Saddam saskin ne oldu diye... Clinton ikinci dugmeye de basmis, gulmekten olecek durumda. Biraz sonra Saddam musaade istemis: Ben artık Bagdata geri doneyim. Clinton: Bagdat mi? ne Bagdati? Turkce mealini koydum [hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 28 May 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 28 May 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ahaha Güzelmiş :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ahaha[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 tekbir cümlesini bile anlayamadım, o bakımdan komik geldi.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 komik bölümne yaz bunu ehe arşivlensin(:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 birde karakterler çıkmıyor bende..? sanırım TR char hatası Herşeyi 1 ve 0 olarak görüyorum :Pp[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Clinton bir gün Bağdata gitmiş, Saddam'ın karşısına oturmuş. Bir bakmış ki Saddamın koltuğunda 2 tane düğme var. Bunlar ne? diye sormuş. Saddam: Bak göstereyim demiş. Birincisine basmış, alttan bir el cıkmış, Clintonu gıdıklamaya başlamış. Saddam gülmüş, ikinci düğmeye basmış. Bir el çıkıp Clintona vurmaya başlamış. Saddam kahkahalara boğulmuş. Peki demiş Clinton,haftaya da bizim oraya Amerikaya bekleriz Bu kez Saddam Amerikaya gitmiş. Clintonun masasında 2 düğme... Saddam sormuş:bunlar ne işe yarar? Clinton: Kalk göstereyim demiş. Düğmenin birine basmış, başlamış gülmeye... Saddam şaşkın ne oldu diye... Clinton ikinci düğmeye de basmış, gülmekten ölecek durumda. Biraz sonra Saddam müsaade istemiş:;Ben artık Bağdata geri döneyim. Clinton:Bağdat mı? ne Bağdatı? --------------------------------------------------------------------------------[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 şimdi anladım ama hiç komik gelmedi doğrusu..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hoş :)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Halfmumi ninki code Decode olayı değilmi yaW?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 eheh hayor ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Super :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ahah guzel[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Azmodai +1 [hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ehuehe ikiside züper yaw :D[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar