nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 5 gundur hastayım duzelemedim bi,2 gunden beri de kötü öksürüyorum
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 burnunu temiz tutacaksın. burnundan geriye, genzine doğru yol alan mukus genzinde öksürüğe yol açar. bol bol sıcak şeyler içeceksin genzini yumuşatacak. sonra da ilk fırsatta öksürük şurubu edineceksin.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 grip virüsü güçlendimi yoksa benim bünyemi iyice yazıfladımı bilemiyorum... Bende hastayım ve geçmiyor gerçekten. Eskiden max. 3-5 günde geçerdi grip son bir kaç senedir grip oldummu 10 günden aşagı kurtulamıyorum gripten. Bu sefer Antibiyotik kullanmıyım dedim,orta kulak iltihabı olmuş yine kullanmak zorunda kaldık.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 antibiyotik ya da venom gibi bi simbiyotik
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bal şerbetine karabiber ekeceksin, su ılık olmayacak
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Çam balı her sabah 1 kaşık aç karnına. Mis gibi.
copry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 zipzip said: bal üstü karabiber Kestane bali , karabiber , limon ilik su
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kulaga guzel geliyo ama tatmak kısmeto lmadı
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi burnunu temiz tutuyorsun tantrum verde spray sıkıyorsun arada. strepsils tablet falan işte.
copry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Fistan said: kestane balı neymis Kestane bali baya intense bi bal bir de sifali ama pahali da. Guzel ama
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ya sallıyorlar yok su bal soyle bu bal boyle genel olarak dogal bal faydalı falan ama digerleri rengi aromasi iste az olunca hemen sifalı yok yea anason balı oluyor burdur tarafında o da sifali rakı rakı kokuyor bal anason ciceklerinden yapıyor arılar on numara
copry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yok yaa astim tedavisi yapiyorlar kestane baliyla , inan bak.
Öne çıkan mesajlar