spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yıl olmuş ikibinoniki satın alma diye bieşymi kaldı torrent icat olmuş suç falan da değil daha hapse giren görmedim çatır çatır çekiyor herkess ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 din mevzusuna mu getirip sen o parayı vermeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Tenekeadam said: Kıyafet fantezisi diyorsun. bildiğin chucky'nin gelini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ağır cannabis seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 geçen kız arkadaşımla otobüse bindik akbilimi evde unutmuşum kız arkadaşımınki de aylık kart içinde para yokmuş kaldım öyle otobüste birisinden rica ettim verdi kartı 1,95 tl çekti.2 tl verdim teşekkür ederekten 1 dk sonra geldi arkamdan dürttü, 5 kuruş uzattı,gerekmez falan diye inat ettim çıkardı bu sefer 1 tl yi uzattı ikisinden birini almak zorundasınız dedi korktum resmen 5 kuruşu aldım bende.öyle saçma sapan bişi oldu şakirt gibide durmuyodu adam anlamadım ne oldu :D bunu anımsadım şimdi okuyunca başlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar