Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ares 1-2 de lvl 35 bir Rouge karakter oynatıyorum. Karakterde 7m civarında nakit para , full plate goblin set, 1 tane kekuri ring ,birde +4 Horn crossbow um var skill pointlerin 35 ini Assassin e 17 sini ise archery e verdim. Şimdi sorum şu ; ben ne yapmalıyım? parayı ne için kullanmalıyım ? vs vs vs kendi kendime düşünüyordum bi an aklıma pati geldi dedim bi kişi düşüneceğine 100 lercesi düşünsün :) Yardımlarınız için şimdiden sağolun. //Lütfen " Anladık onun var bunun var hava atma" tarzı yazılar olmasın.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 adam bul pvpv yap ya da 50 ye kas yap ne bılım..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hatta gel beraber yapalım sıc azıma :):)..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Öncelikle ya Assassin ya da Archer'ı seçmen lazım. 2. skill olarak Explorera vermen daha yararlı olur. Parayı Chitin Set almak için harca. Chitin +6 Dex 10 bonuslu set yapmaya bak. Eğer archer olcaksan Iron Bow (+6 tabiki) , Ass. olcaksan Mirage ( para bolsa shard ) almalısın. Bunların repairleri biraz masraflı olmaktadır. Chitin Bow'un olursa Exp. kasarken repair parası vermessin. Artı sakın silahlarına poison dmg. verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sniper silaha neden poison dmg vermeyeceğimi anlamadım. Birde ben eskiden oynarken herkes Goblin shitin arardı şimdi +6 dex 10 lu set arıyorlar. Verdiğin fikirler için saolda işte önce hangisini yapmalıyım ona karar veremedim :) Evet Asassin ile Archery beraber alınmaz ama archery de görmek istedim exp kasarken asasssinden daha iyi oluyor. Ayrıca zaten ilerde skill pointlerimi 0 layıp explore ve Assassination o verebilirim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Poison dmg. verince, çok az dmg veriyo. Mesela lvl 61 Rogue ile +6 / 60 Iron Bow bazen A.K'ya 30-40 dmg vuruyo. Normalde 600-900 gibi bir şey vurması gerekiyo. Poison olmayınca bu düşük dmg. ları görmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Anladım. Teşekkür ederim. Evet yok mu başka yorumu olan. Para batıyo neye harcayım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence asas kas drim..sthleth fln olursun karsı partydekı magelerın agzına sıcarsın.. ortalıkta bı suru okcu var ve ben daha bı tane saglam asas gordum;adam delı kapısıyor ama ..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Adamın 35 te fp goblin seti var ya daha ne yapıcam diye soruyor :) Skilleri sıfırlayacaksın ya assasian-explorer yada archer-explorer olacaksın,3 m falan tutar o lvlde.Ona göre bir silah alacaksın devam edeceksın,o zırh bence senı 55 e kadar goturur cok ilerde chitin giyicem diyosan hp nide ona göre ayarla gerisi bos zaten.Assasian olursan 2 tane sb+5 yap biri poili,archer olursan bi ironx al tamam iste:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 vaLLa roGue Hic oynamadım ya ßiLemioRum vaLLa :))[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar