Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ares 1-2 de lvl 35 bir Rouge karakter oynatıyorum. Karakterde 7m civarında nakit para , full plate goblin set, 1 tane kekuri ring ,birde +4 Horn crossbow um var skill pointlerin 35 ini Assassin e 17 sini ise archery e verdim. Şimdi sorum şu ; ben ne yapmalıyım? parayı ne için kullanmalıyım ? vs vs vs kendi kendime düşünüyordum bi an aklıma pati geldi dedim bi kişi düşüneceğine 100 lercesi düşünsün :) Yardımlarınız için şimdiden sağolun. //Lütfen " Anladık onun var bunun var hava atma" tarzı yazılar olmasın.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 adam bul pvpv yap ya da 50 ye kas yap ne bılım..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hatta gel beraber yapalım sıc azıma :):)..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
sniper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Öncelikle ya Assassin ya da Archer'ı seçmen lazım. 2. skill olarak Explorera vermen daha yararlı olur. Parayı Chitin Set almak için harca. Chitin +6 Dex 10 bonuslu set yapmaya bak. Eğer archer olcaksan Iron Bow (+6 tabiki) , Ass. olcaksan Mirage ( para bolsa shard ) almalısın. Bunların repairleri biraz masraflı olmaktadır. Chitin Bow'un olursa Exp. kasarken repair parası vermessin. Artı sakın silahlarına poison dmg. verme.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sniper silaha neden poison dmg vermeyeceğimi anlamadım. Birde ben eskiden oynarken herkes Goblin shitin arardı şimdi +6 dex 10 lu set arıyorlar. Verdiğin fikirler için saolda işte önce hangisini yapmalıyım ona karar veremedim :) Evet Asassin ile Archery beraber alınmaz ama archery de görmek istedim exp kasarken asasssinden daha iyi oluyor. Ayrıca zaten ilerde skill pointlerimi 0 layıp explore ve Assassination o verebilirim.[signature][hline]Charles Rhadamantis
sniper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Poison dmg. verince, çok az dmg veriyo. Mesela lvl 61 Rogue ile +6 / 60 Iron Bow bazen A.K'ya 30-40 dmg vuruyo. Normalde 600-900 gibi bir şey vurması gerekiyo. Poison olmayınca bu düşük dmg. ları görmüyorsun.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Anladım. Teşekkür ederim. Evet yok mu başka yorumu olan. Para batıyo neye harcayım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence asas kas drim..sthleth fln olursun karsı partydekı magelerın agzına sıcarsın.. ortalıkta bı suru okcu var ve ben daha bı tane saglam asas gordum;adam delı kapısıyor ama ..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Adamın 35 te fp goblin seti var ya daha ne yapıcam diye soruyor :) Skilleri sıfırlayacaksın ya assasian-explorer yada archer-explorer olacaksın,3 m falan tutar o lvlde.Ona göre bir silah alacaksın devam edeceksın,o zırh bence senı 55 e kadar goturur cok ilerde chitin giyicem diyosan hp nide ona göre ayarla gerisi bos zaten.Assasian olursan 2 tane sb+5 yap biri poili,archer olursan bi ironx al tamam iste:D
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 vaLLa roGue Hic oynamadım ya ßiLemioRum vaLLa :))[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Öne çıkan mesajlar