Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Kaynak: http://sozcu.com.tr/bu-illerde-2-gun-elektrik-yok.html Bölge bölge saatleri falan vardır heralde, daha net bilgilendirme de yapılır diye umuyorum yoksa sıkıntı... edit: evet haber sözcü den, hayır ben okumuyorum, arkadaşımdan gördüm linki. edit 2: enerjisa sitede bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 siteye girdim baktım yarın benim sokakta elektrik kesilecekmiş. telefonu gece sarja takim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ABD de secim var, normal http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/07/melih_gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 şu amerika'daki erken seçim olayı güzel bütün ülke bi günde kullanmıyor sırf şu olay yüzünden oy vermeye üşendim bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ankara'yı salla da izmir'de durum nedir? herhalde bişi yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Gece 12 den sonra sabaha dogru yaparlarsa hickimsenin sesi cikmaz.Aksi halde o kadar ilcede gunluk uzun sureli kesinti olursa melih gte gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yoo gene olmaz. sorun yok. bir yaz boyunca susuz kalmışlığımız olmuştu ülkede kimsenin gıkı çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 1 ay kes kimse gıkını cikarmaz dogru duzgun bu ulkede Bone'un dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu ne lan Ankara Çankaya Ankara Çankaya Ankara Çankaya üç gün üstü üste. Belamısınız ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bone oyun eleştirilerine wot döşediği kadar hükümete döşeseydi ülke bu halde olmazdı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sandy burdan oraya mi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yok melih reyiz el attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 cayyoluna dokunmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yenimahalle çayyolunu kapsıyo valla gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sandy ankara belediyesinin maasli calisani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 new yorka double fiyattan satmıştır melih gökcek o 2 günlük elektriği kesin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar