Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Selam.Samsung hdd yi bilgisayara takınca bu bilgisayara takılı usb lerden birini tanıyamadı diye bir uyarı çıkıyor.Bir kaç kere denedik tek farklı sonuç arada bir diski biçimlendirin diyor onun dışında usb tanınamadı diyor.Hard disk dolu içindekiler önemli.Ne yapmamız lazım, nasıl kurtarabiliriz ve vaktimiz var mı varsa ne kadar var iyice gitmeden önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 İmdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bi kaç önerim olacak. MiniTool Partition Wizard Professional Edition indir. sonrasında acılan ekranda orada eğer hdd görünüyor ama isimsiz şekilde cıkıyorsa üzerine sağ tıklayıp modify/set partition as logical diyin. bilgisayarı yeniden başlatın. bakalım düzelecek mi. o olmassa bilgisayarım sağ tık / yönet / disk yönetimi / orada diskleri yeniden yükle gibi bişey olması lazım onu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Usb kablo ya da denetleyicisi hasar görmüş olabilir. Diski içinden çıkar ve SATA kablosuyla dahili bağla veya harici disk kutusu al yeni bir tane. 25-30 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Baska bilgisayarda denendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Başka bilgisayarda denedim.Kablo değiştirdim.Program olayını deneyeceğim olmazsa sata kutudan alırım bi tane vardı benim önceden ama bu hdd nin hard disk i aynı mı yapabilir miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar