kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Googleladım ama doğru düzgün program bulamadım. Bildiğiniz güzel program var mı geliştirmek için. Dersleri falan da olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sınav için filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hayır öğrenmek için sadece. daha hızlı yazmak istiyorum adsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://katipler.net/on-parmak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Bana da boyle bisi lazim. Bilmem kac senedir bilgisayar kullaniyorum, halen bakmadan %100 10 parmak yazamiyorum. Yazim hizimda biraz dusuk. 15 sene filan once logosoft un bir programi vardi, hangi tusa hangi parmakla basman gerektigi gosteren, asama asama alistirma yaptiran. Haliyle bunun UK yada US klavye icin olani gerekli. Var mi hic tavsiyesi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Mario teaches Typing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 mavis beacon var mı lan hala acaba. 22 sene önce onunla öğrenmiştim asdfhuahds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 http://www.mavisbeaconfree.com/ bizim labaratuardaki bu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 istiklâl marşını baştan sona yazınca öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 BonePART said: http://www.mavisbeaconfree.com/ bizim labaratuardaki bu muydu ben buydu diye hatırlıyorum evet. götten sallıyor olma ihtimalim var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Bunun oyunu vardı ya bir ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 zaten çoğunluğu oyun şeklinde bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Sağ serçe parmağı kullanamiyorum klavyede, serçe parmaga düşen harfleri yanında ki parmağa alistirsak çok mu zor olur acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 KillJoy said: istiklâl marşını baştan sona yazınca öğreniyorsun. tersten yazmadan adam akıllı öğrenemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar