pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sizce 7" tabletlerde lecture vs izleme, kitap okuma mı daha uygun, yoksa ipad gibi 9-10" civarında olanlarla mı? daha doğrusu 7" tabletler vidyo izlemek için küçük kalır mı ? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 kucuk kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hay Turkce bilgini diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 İkisini de kullandım. iPad almadan önce doğru dürüst kullanamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben bi iki kere spor otomobil kullandım. bayağı bi bastım da. ama yarış pistinde hiç yarışmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben bi iki kere davul fırın kullandım. bayağı bi pişirdim de. ama kare anne pizzası hiç yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben tie fighter aldim, bi iki kere sortiye ciktim ama hic rebel scum avlamadim cunki orjinal diil oyunmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben bi iki kere spor salonuna gitim. bayağı bir body yaptım da. ama hiç bench press yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 konu dışında lecture bence yazmıyım yazmıyım diyorum ama len şakirt, madalyan var ve hala hangi konuyu hangi bölüme açman gerek bilmiyorsun. budha tependen baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 mobil cihazlar beni sarmıyo panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sarıp sarmaması umrumuzda mı? gerge'nin yorum da ayrı bi fail zaten. ne olm! bu ne lan? nasıl bi konu lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben baya kullandım bunları, ama teknosada apaçi arkadaşlarla. ikisini de tavsiye etmem masaüstü pc al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 valla benimki 7" keşke daha büyük olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar