ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Herkese Merhaba, İş yerim taşınıp metro duragına uzaklıgı arttıgından dolayı her gün bir de dolmuş parası verir olduğumdan bu işe girişeceğim galiba. İşe gidip gelmek için kullanmayı düşünüyorum. Fiyatı da çok uygun görünüyor. (2.5-3K arası bi şey ikinci elleri). Az da yakıyor sanırım. Bisikletten başka bi taşıtım olmadı bugune kadar. Pek anlamıyorum bu işleri ama 1 depo benzinle 250-300km gider yazmışlar ekşisozlukte. Uugun gibi sanki Bu motordan kullanan var mı? Çapa ile Maslak arası kullanacağım her gün mesela. Oluru var mıdır? boyum 1.99, bu motor bana ufak gelir mi? Motoru baya begendim, resmini de koyayım :) http://autobestpics.com/img/Honda-CBF-1501.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Çapa ile maslak arası motor? Motorun parasından çok hastahane masrafları tutar. O hattan taksileri ve minibüsleri motor dusmanidir. Özellikle çapa ve surlar arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Motosiklet eğitimi alıp başlarsanız neden olmasın. Eğitim ve ekipman masrafı için en az bin lira ayrılmalı. Başlangıç motoru olarak da güzel ama yamaha ybr125 de düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ybr125tense cbf150 daha iyi. Genel olarak bu motorların en kötü yanı çok yumuşak amortisörler. Özellikle ani frende ön amortisörlerin yumuşak olması sorun yaratıyor (sorun dediğim düşersin motordan fırlarsın bi yere :) ) cbf150nin amortisörleri daha iyi gibi, arkada tek amortisör var biraz daha modern. Onun haricinde, sorunsuz, ekonomik, pratik, doğa dostu, ve çok zevkli. Daha ne olsun. Motosiklet ekipmanı falan işyerinde sıkıntı çıkarmayacaksa, işe gidip gelmek için ideal. edit: Bir de bu motorlarda çin malı dandik lastikler oluyor standart olarak, onları değiştirmek lazım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bende motor alacagım egitime gittim hondanin ilk olarak. Bu ustteki motorda verdiler egitimi. Cok kolay kullanması bisiklet gibi bisey. Satmasida cok kolaymis duyduguma gore. Honda sürüs egitimine gitmeni muhakkak tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Görüntü olarak ufak duracak kesinlikle ancak amaç pratik ulaşım ise sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://img155.imageshack.us/img155/7453/dsc00197smallbq6.jpg bu nasıl? regal raptor 250cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Cbf 150 harika bi baslangic motoru tek eksigi default lastikleriyle biraz zor durmasi onundisinda hic eksigi yok Boyuna gore dusuk cc li motor biraz zor :) cbf 150 olur ama siritmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 3 yıl sonra döndüm dolaştım motor olayına döndüm. Bu sefer Honda'nın eğitimine gittim, bu motor ile öğrendim kullanmayı biraz biraz. Fakat bu motor 1.99 boy için küçük. Motorun selesinin eğimli kısmına oturmam gerekiyor fakat eğimden dolayı göt ileri kayıyor ve problem yaratıyor. eğimi alınmış sele taktirmam gerek. Bir de gidonu bana alçak geldi. Gidonu da yükseltmem gerekiyor. Sanki CBF alacağım. Fakat almadan bir YBR 125 ve Apache denemek isterim. Test sürüşlerini internette bulamadım. Nasıl deneyebilirim bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 muadillerine göre konforlu. tekerleri biraz kötü. yüksek hızda titreme yapıyor diye biliyorum. yamaha YBR 125 ESD bi bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 e güzel motor diye duydum? http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2014/YBR125/950-75/2014-Yamaha-YBR125-TR-Competition-White-Studio-002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ybr yi cbf ye tercih ederim bu klasmanda Lakin ikisi de 199cm insana asiri ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dediğim gibi, cbf 150'ye düz sele takarak kullandım. Bi gidon aşağıda kaldı. Onu da yükseltince olacak gibi. Fakat YBR'yi de görmek istiyorum. Nasıl, nerede test edeceğimi araştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Kurye motoru diyip küçümsemeyin, Yamaha YBR 125'in çok kullanılma sebebi cep dostu olması. Bu arada tek tük de olsa 250 likleri de var YBR'nin. Aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 lastiklerin lafi gecmis de hangisini alirsaniz alin ilk isiniz lastik degisimi olsun uzerinde fabrikasyon gelenler insan yasamina kastetsin diye uretilmis zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 cycle-ergo diye bir site buldum. motor - boy uyumuna bakabiliyorsun. Bakın çok ilginç, CBF daha büyük bir motor olmasına rağmen YBR 125 üzerindeki knee angle daha büyük. Hatta iri diye düşündüğüm TVS Apache daha da dar bir bacak açısı veriyor. YBR yi kesin bi yerde denemem lazım galiba. http://1.1m.yt/GT3IbFOcI.png http://1.1m.yt/HTWSNgRuI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar