Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vTXaHyIxMDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o gearı satıp barbarian dene şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 35mik gear > patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 barbarım var 5 m harcadım mp2 zorlamıyor ama beyblade sevmediğimi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yazık abi diablo 3 e harcadıgınız her dakika , toptan patates oyun. brainless farming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 oyunların alayı öyle olduğu için pek sorun değil ha dersen ki oyun oynamak brainless effort waste of time o zaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 wizard kötü değil bence überbossları rahat kesebilmek için ben de açtım bi tane. Yancı olarak çok güzel karakter tek başına da düşük MP lerde fena kasmıyor. yüksek MP için frost build çok iyi acayip kolaylaştırıyor yanınızdakilerin elit-boss kesmesini + meteorlar iyi vuruyor. tek başına kasıyorsan en iyisi archon buildle oynamak, mp1 de falan takılıp archonla önüne gelene tek atarak gitmek. boot üstüne bir parçadan daha movement speed alıp archonu teleportlu runeda kullanırsan eğer güzel bir farm hızına erişirsin ha ama barbar kadar zevkli mi, değil barbar kadar avantajlı mı, değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 çekik gözlümden özür diliyorum :) 35mlik itemlarla solo mp6 ölmeden yapıyor ben kasmanın verdiği yorgunlukla uykulu uykulu haşamat etmişim kendisini bilinçsizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hala mı diablo3 farmlayan var, gidin d2 farmlayın daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fin said: 35mik gear > patatespatates > 35mlik gear dersem ayni sey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ahahaha güzel dizi lan bu işler güçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi public game de frost nova buildi ile azmodana günde on takla attırırsın. ama bence diabloya giderken düşüyo ne düşüyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 200m'lik gear var mp6 anca farmlıyorum(bol bol da ölüyorum) yemişim böyle class'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 100 m versen mp6yı gözüm kapalı farmlarım, doğru itemları seçtiğine emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 mp10 infernoda çıplak diablo kesiyor millet siz takılın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 pek alakası yok yalnız mp10 çıplak diablo kesmekle burda bahsedilenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Myshkin said: 100 m versen mp6yı gözüm kapalı farmlarım, doğru itemları seçtiğine emin misin? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaudium-2186/hero/14058898 şöyle bir char var, en doğru itemları seçtiğimi iddia etmiyorum ama, bariz abes itemlar da almadığıma eminim yani.(solo kast ediyorum, frost nova build, ya da critical mass build yapmadığım için kötü bir gear olarak niteleyebilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Fistan said: Fin said: 35mik gear > patatespatates > 35mlik gear dersem ayni sey mi olur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yagiz9304 said: Myshkin said: 100 m versen mp6yı gözüm kapalı farmlarım, doğru itemları seçtiğine emin misin? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaudium-2186/hero/14058898 şöyle bir char var, en doğru itemları seçtiğimi iddia etmiyorum ama, bariz abes itemlar da almadığıma eminim yani.(solo kast ediyorum, frost nova build, ya da critical mass build yapmadığım için kötü bir gear olarak niteleyebilirsin) silah çoook yanlış seçim 1h+source her zaman avantajlı tmm yüksek Chd'n var ama büyüler arası süre çok uzun bide 2 tane ability kullanıosun aktif olarak bilemedim hiç benim tarzım deil meteor yerine archon alsan kardasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 monk oynayın da görün 200m ne ki hahaha 200 sadece 2 parça natalyaya verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 monk hala en pahali karakter galiba ya. dun gece bi monk streamine baktim adam tempest rush ile durmadan kosarak cilgin farmliyordu, gearina baktim, rahat 1 milyar gold gommus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yagiz9304 said: Myshkin said: 100 m versen mp6yı gözüm kapalı farmlarım, doğru itemları seçtiğine emin misin? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaudium-2186/hero/14058898 şöyle bir char var, en doğru itemları seçtiğimi iddia etmiyorum ama, bariz abes itemlar da almadığıma eminim yani.(solo kast ediyorum, frost nova build, ya da critical mass build yapmadığım için kötü bir gear olarak niteleyebilirsin) abi wizardda 2h silahla oynamak o kadar mantıksız ki. sourcelar hem hayvan gibi damage veriyor hem de çok ucuzlar. helm slotu için andariels visage taksan deli gibi damage gelecek bot için zunimasa taksan deli gibi damage gelcek tunic için tal rasha taksan deli gibi damage gelecek ve bu saydıklarımın iyi parçaları 4er 5er m'e bulunabiliyor. belt-shoulder-pants için all res vit abanıp frozen build yapınca rahat rahat kesiliyor yaratıklar. sen şuan o buildle kendine işkence yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Tamam da dediğin itemları kullandığımda tek vuruşta indiriyor beni moblar bile. Yani 800 allress 30k hp yoksa wizard'ın survivalı çok zor(iyi bir chantado set ve as gearı ile belki sürekli olarak skill spamlenebilir ama onlar da ağır pahalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 diamond skin-frozen oynamazsan hertürlü ölürsün wizardla. 600 all resle ben çok rahat farmlıyorum 6yı chantodosa hiç gerek yok ayrıca gereksiz pahalı. onun yerine düz wind alabilirsin gayet. eğer takılarını falan atack speedli takarsan, capinle tunicini dediğim gibi atack speedli alırsan yine rahatça oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Şimdi tecrübeli biri olarak hangi gearlar için değişiklik tavsiye ediyorsun bana o zaman onu söylersen sevinirim, onları satıp yeni bir char yapayım bari. Denenmişi var diyorsun rahat kasıyorum diyorsun yalan söyleyecek halin yok, biz de işkence çekmeyelim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar