Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wizard kasıp 35m harcadım elime ne geçti

Lyntron

Öne çıkan mesajlar

wizard kötü değil bence überbossları rahat kesebilmek için ben de açtım bi tane. Yancı olarak çok güzel karakter tek başına da düşük MP lerde fena kasmıyor.

yüksek MP için frost build çok iyi acayip kolaylaştırıyor yanınızdakilerin elit-boss kesmesini + meteorlar iyi vuruyor.

tek başına kasıyorsan en iyisi archon buildle oynamak, mp1 de falan takılıp archonla önüne gelene tek atarak gitmek. boot üstüne bir parçadan daha movement speed alıp archonu teleportlu runeda kullanırsan eğer güzel bir farm hızına erişirsin

ha ama barbar kadar zevkli mi, değil
barbar kadar avantajlı mı, değil
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Myshkin said:

100 m versen mp6yı gözüm kapalı farmlarım, doğru itemları seçtiğine emin misin?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaudium-2186/hero/14058898

şöyle bir char var, en doğru itemları seçtiğimi iddia etmiyorum ama, bariz abes itemlar da almadığıma eminim yani.(solo kast ediyorum, frost nova build, ya da critical mass build yapmadığım için kötü bir gear olarak niteleyebilirsin)
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Myshkin said:

şöyle bir char var, en doğru itemları seçtiğimi iddia etmiyorum ama, bariz abes itemlar da almadığıma eminim yani.(solo kast ediyorum, frost nova build, ya da critical mass build yapmadığım için kötü bir gear olarak niteleyebilirsin)

silah çoook yanlış seçim 1h+source her zaman avantajlı tmm yüksek Chd'n var ama büyüler arası süre çok uzun bide 2 tane ability kullanıosun aktif olarak bilemedim hiç benim tarzım deil meteor yerine archon alsan kardasın bence
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Myshkin said:

abi wizardda 2h silahla oynamak o kadar mantıksız ki. sourcelar hem hayvan gibi damage veriyor hem de çok ucuzlar.

helm slotu için andariels visage taksan deli gibi damage gelecek
bot için zunimasa taksan deli gibi damage gelcek
tunic için tal rasha taksan deli gibi damage gelecek

ve bu saydıklarımın iyi parçaları 4er 5er m'e bulunabiliyor.

belt-shoulder-pants için all res vit abanıp frozen build yapınca rahat rahat kesiliyor yaratıklar.

sen şuan o buildle kendine işkence yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

diamond skin-frozen oynamazsan hertürlü ölürsün wizardla. 600 all resle ben çok rahat farmlıyorum 6yı

chantodosa hiç gerek yok ayrıca gereksiz pahalı. onun yerine düz wind alabilirsin gayet. eğer takılarını falan atack speedli takarsan, capinle tunicini dediğim gibi atack speedli alırsan yine rahatça oynarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...