xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 başlıkta yazıldığı gibi evde şahsım için kullandığım bir sunucu var fakat modem resetlenince bağlantı kopunca nadir de olsa ip değişiyor tabi. bu değişen ip yi otomatik olarak nasıl mail attırabilirim kendime? mac os x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hiç gerek yok ki öyle birşeye. Dyndns.org'dan bir hostname al. Ücretsiz. Modemin arayüzünden de dyndns account ayarlarını gir. Her ip değiştirdiğinde modem host'un ipsini göndersin dyndns'e. Sen de ip yazmak yerine xlaidehlevar.homeip.net gibi bir hostname üzerinden bağlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 dyndns demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 veya http://www.no-ip.com/services/managed_dns/managed_dns_compare.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 dyndns artik ucretli bildigim kadariyla. ben http://freedns.afraid.org kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 OS X ise: Şunun için bir OS X'de cronjob yerine ne kullanılıyorsa onu yap: #!/bin/bash ESKIIP=`cat /root/ip.txt` YENIIP=`wget -q -O - http://automation.whatismyip.com/n09230945.asp` if [ "${ESKIIP}" != ${ESKIIP} ]; then echo "IP ADRESI FARKLI, HABER YOLLANIYOR" echo ${YENIIP} > /root/ip.txt mail -s "YENI IP ADRESI" [email protected] < /root/ip.txt fi Şu anda Windows 8 altında olduğu için test etmedim ama çalışması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 logmein de kurabilirsin direk login olup ipye bakmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 teşekkürler gerge eve geçince denicem olmazsa no-ip ye bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ya o degilde sonradan automator geldi aklima hersey cok guzel ama maili bos gonderiyor workflow ise soyle get specified url display webpage get text from webpage new mail new mail e kadar olmasi gerektigi gibi calisiyor fakat mail mesaj kismi bombos cikiyor ayni seyi screenshotli denedim ss nin folder path ini yazarak gonderiyor calistirabilirsem mail.app e rule yazicam maille sorarak ogrenmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi şunu yapsana niye kasıyosun, ha bu paralı olmuş olabilir bilmiyorum ama bi sürü dynamic dns servisi var bu şekilde ücretsiz vaperon said: hiç gerek yok ki öyle birşeye. Dyndns.org'dan bir hostname al. Ücretsiz. Modemin arayüzünden de dyndns account ayarlarını gir. Her ip değiştirdiğinde modem host'un ipsini göndersin dyndns'e. Sen de ip yazmak yerine xlaidehlevar.homeip.net gibi bir hostname üzerinden bağlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi olay o degil bazen edge bile cekmeyen yerde baglanmak zorunda kaliyorum telefondan neyse simdi duzelttim ipadresimigonder diye mail atinca otomatik hemen gonderiyor guncel ip yi Gerge komutlar icin tekrar tesekkurler biraz senden biraz googledan halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 iyi de fark etmez, ip adresin yerine o adresi yazıp gireceksin istersen walkie talkie ile bağlan internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar