moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 XELCUK XAHIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 daha önce yazdığım gibi selçuktan ne istiyosunuz anlamış değilim abi. evet yetenekleri belli; ama her zaman sorumluluk alır, kaçmaz. her zaman iyi bir yedek, oynamayınca asla sorun çıkarmaz, oynadığı zaman elinden gelenin en iyisini yapar. adam fıtık ameliyatı geçirdikten sonra bile nasıl dönmüştü hemen. yani caner ve selçuk gibi adamların bu kadar laf yemesini anlamıyorum. kadrodaki herkes zidane olmak zorunda değil. rotasyon için iyi ve gerekli adamlar bunlar her zaman. teknik adamların vazgeçmemesinin bir sebebi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Akhisar Süper Lig'de gördüğüm en kötü takım olabilir. Zaten sağ açık Emrah Eren, stoperde Kürşat ve Çağdaş Atan olan bir takımdan ne bekleniyordu merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ahahah fevzi yapıyodu volkan az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 selçuk 2 . yarı hatasını kendi kalesine gol atarak telafi eder . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Şu maç 1-3 olsada selçu yerine salihi soksa hoca oyuna,inşallah gecen haftakı gol yuzunden kusturmez çocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o bu değil de topal hakikaten önemli bir parça takım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Abi ahmet cebe asfssgfdgshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu akhisar nasıl 10 puan toplamış helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Akhisarı 2-1 yenip sevinmemek lazım yanlız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bu mac 2-2 biter, kendi kalemize atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 rezilliğe bak 10 kişi defans yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 alex mevkisinde baroni oynatmak mı yeni sistem. gerçekten belli bir süre sonra istifa edeceği belli olan bir antrenör için efsane oyuncu alex harcandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o psikolojiyle baska bisey yapamazsin. robot degil o adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 alex varken alexi kesip 10 tane sistem deneyen aykut alex i gönderip alex yerine baroniyi koyuyor.neyin kafasında bu adam anlamış değilim :P akhisar maçında 10 kişi kapanmakta ayrı komedi zaten :) akhisar biraz şanslı olsa 2-2 biterdi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 keşke 5-10 tane yeseydik de akhisarın bizi son 5-10 dk kalemize kapattığına tanık olmasaydım.üzüldüm resmen halimize bekir dikiyo kuyt dikiyo savunmada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 stoch haklı tepki vermede ben olsam antremana bile gitmem aykut varken akhisara karşı bile adam 3 dmc ile çıkıp 2. yarı kendi yara sahamızda maç izlettirdi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Kocaman defanslarımızın sahibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 tnkt said: stoch haklı tepki vermede ben olsam antremana bile gitmem aykut varken akhisara karşı bile adam 3 dmc ile çıkıp 2. yarı kendi yara sahamızda maç izlettirdi bize. Adam dmc manyağı. Oda bana göre defanstır ortasaha falan saymam. Sonra niye pas yapamıyoruz diyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fener balımız procladı bariz dün. aykutla olmıcak bu da meireles iyileşse bari hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar