Dei Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 cık. mutluluk aminin hakkıydı. hoş ryuuji amiyi haketmiyor orası ayrı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 opha bu sezon da zileyeceğim epey yapım varmış ki daha ilk bölümünü izlemediğim yapımlar var liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -oreimo s2 -Haiyore! Nyaruko-san W -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -AIURA -Yuyushiki Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume -Tari Tari takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -fmp fumoffu + fmp the second raid -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Hanasaku Iroha -strike witches -Love Life -idolmaster -Hanasaku Iroha -Witch Hunter Robin
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Aylar sonrasında(1 ay filan gerçi, çoğula gerek yoktu:p) aradığımı buldum. Yani öyle idare eder filan da değil, ne istediysem harfi harfine yapmış adamlar. 20 sayfa önce filan burada sormuştum, devamını da burada getiriyim bari dedim^^ Vizyonda da koskoca topiği varmış aslında ama pek uğramadığımdan kaçırmışım ahahah. Bilmeyenler, vizyondaki topiği kaçıranlar varsa görsün. http://www.episodecalendar.com/ Sadece animeyi ekliyorsunuz, 1. sezonunun yanı sıra Extras tabı altında movieler ovalar specialler filan ne varsa listeliyor. 2. sezonu varsa aynı menüde 2. sezon için tab açıp topluca sunuyor. Çok pratik, çok güzel. İzlediklerinizi de işaretleyebiliyorsunuz tabii(Tek problemim var: arama özelliği biraz tırt gibi, yeni animelerden bazılarını bulurken biraz zorlandım, bazılarında title ı çevirmişler bazılarında çevirmemişler o da biraz sorun oldu) Mesela Seitokai Yakuindomo örneği vermiştim o zamanlar OVA sı ne zaman çıkacak takip etmek zor olduğu için, bunda animeyle alakalı bütün sezonları ve extraları aynı menüde getiriyor. http://www.episodecalendar.com/show/seitokai-yakuindomo/season/1 ShadowFury said: Ya şöyle izlediğim/takip ettiğim bütün animeleri listeleyebileceğim, serilerin izlenme sırasını, ovaları filan düzgünce toplu halde veren bir site filan var mı? anidb gibi değil, hepsi bir arada dursun yeni bir şey çıktı mı onu da eklesin göstersin filan istiyorum. Şu animeyi 2. sezona kadar izledim 3. sezonu gelicek, sezon bittikten sonra 2 tane ova çıktı, şu tarihte movie çıktı filan diye söylesin bana. Mesela Seitokai Yakuindomo OVA #5 çıkmış, tesadüfen görmesem öğrenmeme imkan yok arada kaynayıp giderdi. Kim bilir kaç tane OVA kaynadı gitti haberim olmadan. İzlediğim bütün animeler listeleyip işaretliyim, izlemediğim bir şey çıktığı zaman da listeye otomatik olarak eklesin istiyorum mesela. Ya da buna yakın bir şeyler filan... BabacumMostors said: emek olmadan yemek olmuyor :/ ama evet böyle güzel otomatik çözümler üreten bir site vs bulup paylaşırsan terazini kırarım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Terazinin mina koydum kardeş, işte bunlar görmek istediğimiz paylaşımlar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 FMP serisi de bitti çok da güzel bitti az chidori bol sousuke liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -oreimo s2 -Haiyore! Nyaruko-san W -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -AIURA -Yuyushiki Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume -Tari Tari takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Hanasaku Iroha -strike witches -Love Life -idolmaster -Hanasaku Iroha -Witch Hunter Robin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Tari Tari de bitti, fena değildi de yani geri dönüp izlenecek kadar da iyi değildi genelde durağan "normal" bir hayattan kesit yapımıydı liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -oreimo s2 -Haiyore! Nyaruko-san W -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -AIURA -Yuyushiki Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Hanasaku Iroha -strike witches -Love Life -idolmaster -Hanasaku Iroha -Witch Hunter Robin
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 tari tariye de fena değildi dedin ya sana sol u yasaklıyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Dedim o kadar sevmezsin diye. Hanasaku Iroha izle simdi, godlike slice-of-life tam. Toradora gibi pembe diziye de baglamiyor ama icinde o da var. Tam slice-of-life. Platonic idea of a slice-of-life =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 "sol" ne?* ya tari tari bana çok "normal" geldi, yapım acaip kaliteli izlerken pişman olmadım ama dönüp de bir kere daha izler miyim bilemedim ha ama son bölümde hani kızın babası piyesi izlerken annesinin fotoğrafını tutuyordu ya, orada bi durdurdum, gözlerim doldu lan toparlandım da öyle devamedebildim *: jeton şimdi düştü slice-of-lice
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 nasıl lan I DONT MONEY http://www.youtube.com/watch?v=zcZvb2YC3uY
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 AHAHA evet burası iyiydi ya benim aklımda hep dram olan kısımlar kalmış karkaterlerin hepsi "neredeyse" aklı başında ondan herhalde.. bir de almancı çocuğu feci trollediler ya AHAHAHAH
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 su carpik bacaklari kirasim geliyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 taş olursun, taş!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/891/f52/845/d21/537/e89/5bb/a36/87f/009/f0_450xNULL.png
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahaha beklenen tepki sen bakma ama GERGE'ye izle usagi drop'u.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 konusunu okuyordum da ...and the series ends with Rin planning to have a child with Daikichi. bir woody allen bir morgan freeman hikayesi izlemek istediğimi sanmıyorum
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi nası konu okumak ki o, direk spoiler okuyomuşsun sen sdf anime'de o kısımlar yok zaten, mangayı okumazsan sakata gelmezsin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ne bileyim tek başına bir kız çocuğu yetiştiren erkek karakteri dendiğinde bir léon bir jean valjean geliyor
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hanasaku iroha izleyecektin zaten, onu izle önce.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 leon için dtb s2 izle hmpfs suou hmpfs http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/e99b6a3fc97c48ef8e998352464ede80/http://i1207.photobucket.com/albums/bb480/hinata8807/Darker%20Than%20Black/222020-20animated_gif20dance20dancing20darker_than_black20moe20pavelichenko_suou.gif
Öne çıkan mesajlar