Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 GITS'e hala bakmadin mi abi sen? birak moe'yi gec gits'e fsdjkfjsd.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ya bir türlü oturup izleyemedim :/ geçen haftasonu bakacaktım eğitime gittim geldim başka şeylerle uğraştım sonra aslında yarın akşam başka işim de yok oturup direk izleyeyim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yavas yavas izlenecek bir sey o. Hemen tuketme.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Shinryaku! Ika Musume (squid girl) bunu izlemiş olan var mı?
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 eh işte bazı yerleri güzel ama geneli ortalama de geso
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 420 çözünürlükte stream izlememe rağmen ilk bölümden beni yakaladı, 3-4 yerde gülmemek için uğraşırken karnım ağrıdı ben bunu da indireyim iyi oldu böyle
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yani böyle AHAHAHA APTAL TATLI ŞEY diye izlersen bayağı güzel
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bakmamistim ona, CR'de de varmis. Bakayim. Love Life'i sevmedin di mi? soylemiyorsun bir sey.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yok izleyemedim dün. yemeğim gelsin izliycem bu akşam
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Kaede said: yani böyle AHAHAHA APTAL TATLI ŞEY diye izlersen bayağı güzel abi.. AHAHAHAH aynen böyle izledim ziyadesiyle memnun kaldım
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 haters gonna hate love livein animasyonu cillop gibiymiş cgi yerleri de gidip gözüne sokarcasına yakın çekip yapmadıkları sürece anlaşılmıyor http://chocolatesyrupywaffles.com/wp-content/uploads/2011/08/8-0.jpg bide şöyle idolmaster 8. bölüm gibi accidental kaçak gelin bölümü varsa dokanmayın şabanıma
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 kotoura çok güzel bitti yerinde ve tadında, tomodachi ga sukunai nin 3. sezonu gelmezse yakarım o şirketi sik gibi yerde bitirdiler zaten tonar ino kaibutsukun da aynı şekilde bitmişti onalra da ayar olmuştum. nyaruko ilk sezon bitti, GEL 8 NİSAN GEL AMK! liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) bıraktıklarım; -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Maoyuu Maou Yuusha Diğer takip edilen; -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Toradora -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -fmp fumoffu + fmp the second raid -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Hanasaku Iroha -strike witches -Love Life -idolmaster
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 oreshurayı dsa sonunda izledim bitti de AMK ÖYLE Mİ BİTİRİLİR YA! ikinci sezonu gelmeyen yapımdan ötürü yakacağım 2. stüdyo belli oldu
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 devamı gelirse çok anlamsız olur ya, böyle bitmesi daha iyi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kaede said: haters gonna hate love livein animasyonu cillop gibiymiş lovelive, hazır elimde adam gibi iş yokken 1-2 bölüm daha bakayım dedim 3. bölümdeyim malum sahnedeyim, sırtımdan aşağıya bir ürperti indi, sahnenin öyle geleceğini hiç beklemiyordum, şimdi durdurdum durumu sindirip devam edeceğim ben bunu izlerim arkadaş
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bildiğin üzüldüm ben o sahnede. yanımda borastus olduğu için çaktırmadan gözyaşlarımı sildim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://bwaff.com/wp-content/uploads/2012/11/i-know-that-feel-bro.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bi hava alıp çay koyup gelmem gerekti o noktada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 toradora o kadar iyi ki 7. bölümdeyim daha baymadı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kardeş seninle zevklermizi pek uymuyor konumdan gider misin? anne bu gitsin.. kapının önüne kamyonla moe yığarım bak http://images.wikia.com/k-on/images/d/da/K-ON_Let%27s_Go_Concert.png
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Toradora EP16 abi. Tum anime tarihinin en iyi 10 bolumu arasina girer bence.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 taigayı sevdiysen baymaz toradora ama sevdiysen zaten bizden değilsin bizden değilsen burada ne arıyorsun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ami abi, Ami'ciydim ben seri boyunca. http://animeotaku.animeblogger.net/wp-content/uploads/2008/11/kawashima-ami.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Neyse, spoiler vermeyelim Babacum'a =)
Öne çıkan mesajlar