vaperon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Eğlencelik bir şeyler izlemek istersen Infınıte Stratos sıkıştırabilirsin araya.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Seitokai no Ichizon tekrar izleyeim dedim ilk 2 bölmünü mü ne zilemiştim de net hatırlayamıyordum.. birinci bölümü izlerken k-on'a yaptıkları göndermeyi farkettim az önce AHAHAH en azından animelerin yayınlanma tarihleri tutuyor
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ilk bölümdeki referanslar sayısız ya ahah http://www.youtube.com/watch?v=GRKF5x-TbKg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/392774_162252277266631_1416019194_n.jpg aslında sadece bu görsel bruada dursun kullanırım diye şeyettim de ya yemek yerken bakayım diye açtım 3 bölüm devirdim
vaperon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Aşırı doz (11/11) Ano hana aldım. Kötü hissediyorum kendimi. Yatsam iyi olacak. :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 denpa onna beklediğimden çok iyi çıktı, bildiğin çatlak işi ama öyle rahatsız edip baydıran cinsten değil sürekli bir hareket var allah razı olsun sali-habi-kun
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 2. dünya savaşı muhabbetlerini seviyormuydun sen ildeniz-kun http://i.imgur.com/E2nj6xF.jpg strike witchesa bi bak bakalım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bunlar da uçak antropomorfu mu? upotte gibi? göğüs ölçüleri mantıklı olmuş üstteki cümlelerin aynı paragrafda bir araya gelmesi süper saçma oldu AHAH
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok değiller 2. dünya savaşı pilotlarının moe versiyonları
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 moe'nin bir sınırı olmalı.. -_-' yada olmasın ben mutluyum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Babacum, Denpa Onna'yi seversen Shaft animelerine dal, bu hafif bu giris yapimcinin cok belirgin tarzina. Madoka ya da Natsu no Arashi gibi farkli seyler cikiyor bazen, Madoka'nin Shaft olduguna inanmak icin yapanin kim olduguna bakmak gerekiyor mesela, ama cok belirgin bir tarzlari var. Denpa Onna en accessible seylerinden o tarzda. Daha ilerisine dayanamiyorum ama, Bakemonogatari'yi filan sevmedigimi bilen biliyor =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben de diyorum Denpa Onna'da (OP da özellikle) bu kekremsi tat nereden geliyor shaftın işleri böyle galiba önce WTF çektiriyor sonra "haa buymuş bu" dedirtip sonunda bir kere daha "WTF AMK WTF!" dedirtiyor o deilde böyle diye diye Denpa Onna'nın son 4 bölümündeyim
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 baccano'ya basladim sam. ilginc bi' giris yapti, degisik. kisaymis bayagi zaten. yarin bitiririm bunu da. intro muzigi de tank'e benziyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 denpa onna çoooook iyiymiş bir sezon daha oynasa keşke ama OP de bi spastiklik var bu kadar canlı, hareketli ve çatlak olmasını beklmeiyordum, hani çatlak olmasını bekliyordum da beni bu kadar içine çekeceğini düşünmemiştim sasamisan a 2-3 bölüm daha şans versme mi bilemedim ya o da benim için çok uç kalıyor şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun (Haru lan :/) -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko bıraktıklarım; -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Sakurasou no Pet na Kanojo (biti,yo lan :/) -Karılar ve Panzer -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Maoyuu Maou Yuusha -Minami-ke tadaima (4. sezon iyi gidiyor lan bu) -Tamako Market (severek izliyorum ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next Diğer takip edilen; -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Toradora takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -fmp fumoffu + fmp the second raid -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Haiyore! Nyaruko-san
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Abi, sana bir tavsiyem daha var: Toradora. Pati'de en uzun konusu olan sezonluk animedir kendisi: http://forum.paticik.com/read.php?10,3628354 Sayfalarca pembe dizi izler gibi tartismistik. Sevecegine eminim onu da.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bu arada sana daha ilk sayhafa soylediklerim bunlardi: YuruYuri Full Metal Panic Black Lagoon Puella Magi Madoka Magica Haibane Renmei Melancholy of Haruhi Suzumiya Hanasaku Iroha Denpa Onna to Seishun Otoko Izlemediklerin kaldi mi hal aralarinda? Hanasaku Iroha ve Toradora'yi izle iste bu sirayla. Black Lagoon cok guzeldir ama bu izlediklerine benzemez.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 önce hanasaku mu toradora mı? o değil de bir gün bütün bunları izlemiş olacağım ve her zeson yeni bir şey gelsin diye bekleyeceğim diye üzülüyorum.. o yüzden az izlemeye çalışıyorum sketdance i bile izlemeye kıyamıyorum 15 bölüm fln izleyebildim resmen kullanmaya kıyamadığım eşyalar gibi davranyorum ama iyi de oluyor başka şeylerle de ilgilenebiliyorum :P zaten hayatım iş-tiyatro-yazım/çizim ve anime arasında gçeiyor şu anda
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Hanasaku Iroha slice-of-life animelerin godlike-tier'i. Romantizm, gercekcilik, drama, karakterler,oyku, her sey var icinde. Toradora ise cok hasta bir sey. Epey basarili bir komedi olarak baslayip yalan ruzgarindan pembe pembe diziye baglayarak ev kadinlarina ceviriyor genc otakulari. Ikisi de cok guzel abi, once su diyemem. Sezonluk izleme guzel bu arada, benim cok az anime izlemek istedigim bitmis, sezon sezon beklemek, yeni duyurulari beklemek, yeni yapimlari incelemek... Farkli bir zevk.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 toradora ilk bölümü izledim de.. MÜKEMMEL! çizim ve renklendirme tam istediğim gibi, "setup" muhteşem konusu ise yeteri kadar malzeme çıkaracak cinsten çok sevdim :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 türkiyede ikini el veya sıfır anime dvd br satan yer var mı? aslında böyle çok sevdiklerimi alayım kitablığımda dursun istiyorum parayı animeye gömecek gibiyim
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 fena değil de bizim abarttığımız kadar yok toradora burda hepberaber izlenince geyik döndü diye bu kadar bahsi geçiyor
Therru Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Teşvikiye'de gerekli şeyler adında bi yer vardı.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 GERGE said: Toradora ise cok hasta bir sey. Epey basarili bir komedi olarak baslayip yalan ruzgarindan pembe pembe diziye baglayarak ev kadinlarina ceviriyor genc otakulari. Pembe dizi diyorsun ama... En sevdiğim anime sahnelerinden biri şu ya, çok kısa yani hepi topu 2 saldırı 3-4 yumruk filan var ama ne biliyim aşırı gaz. Öyle bir sahne beklemediğimden mi bilmiyorum ama bayağı dibim düşmüştü şu sahnede. Narutodaki Bleachteki One Piece teki bütün dövüşleri toplasan beni bu 30-40 saniye kadar gaza getiren sahne çıkmaz mesela^^ http://www.youtube.com/watch?v=du5wRPeQlnU Tabi geri kalanı pembe dizi ona itirazım yok:p
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 toradora ilk bölmünü izledikten sonra beni direk içine çeken az animeden biri oldu madokada bile 2 bölüm mü 3 bölüm mü ne sürmüştü, devamına bu akşam bakacağım zaten terru gerekli şeyler kadıköye taşınmış ama oradaki malzeme de kısır mesela bi k-on BR yok :/ anca getirtirlerse olur o zamana kadar ikinci el fln getirtirim bende eheh aslında böyle BR saklamak istediklerim; cowboybebop GITS k-on working madoka kokoro connect nichijou hoyouka chuunibyou oha şimdiden çok oldu lan
Öne çıkan mesajlar