Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seitokai no Ichizon tekrar izleyeim dedim ilk 2 bölmünü mü ne zilemiştim de net hatırlayamıyordum..

birinci bölümü izlerken k-on'a yaptıkları göndermeyi farkettim az önce AHAHAH en azından animelerin yayınlanma tarihleri tutuyor
Mesaj tarihi:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/392774_162252277266631_1416019194_n.jpg
aslında sadece bu görsel bruada dursun kullanırım diye şeyettim de

ya yemek yerken bakayım diye açtım 3 bölüm devirdim
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Babacum, Denpa Onna'yi seversen Shaft animelerine dal, bu hafif bu giris yapimcinin cok belirgin tarzina. Madoka ya da Natsu no Arashi gibi farkli seyler cikiyor bazen, Madoka'nin Shaft olduguna inanmak icin yapanin kim olduguna bakmak gerekiyor mesela, ama cok belirgin bir tarzlari var. Denpa Onna en accessible seylerinden o tarzda. Daha ilerisine dayanamiyorum ama, Bakemonogatari'yi filan sevmedigimi bilen biliyor =)
Mesaj tarihi:
ben de diyorum Denpa Onna'da (OP da özellikle) bu kekremsi tat nereden geliyor

shaftın işleri böyle galiba önce WTF çektiriyor sonra "haa buymuş bu" dedirtip sonunda bir kere daha "WTF AMK WTF!" dedirtiyor

o deilde böyle diye diye Denpa Onna'nın son 4 bölümündeyim
Mesaj tarihi:
denpa onna çoooook iyiymiş bir sezon daha oynasa keşke ama OP de bi spastiklik var
bu kadar canlı, hareketli ve çatlak olmasını beklmeiyordum, hani çatlak olmasını bekliyordum da beni bu kadar içine çekeceğini düşünmemiştim

sasamisan a 2-3 bölüm daha şans versme mi bilemedim ya o da benim için çok uç kalıyor

şimdiye kadar izlediklerim;

-Cowboy Bebop
-Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem)
-Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim)
-One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde)
-K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu)
-Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti)
-School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim)
-Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla)
-Kokoro Connect*
-Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi)
-YuruYuri 1-2
-Hyouka* (MOAR MOAR)
-Working!*
-Madoka*
-Ride Back
-Swordart Online
-Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai*
-Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.*
-To LOVE Ru
-Tonari no Kaibutsu-kun (Haru lan :/)
-Saki
-Great Teacher Onizuka
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai
-Oreimo
-Saki: Achiga-hen
-Haibane Renmei
-Nichijou
-Denpa Onna to Seishun Otoko

bıraktıklarım;
-Code Geass Lelouch of the Rebellion
-Nana

şimdiki sezondan;
-Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım)
-Sakurasou no Pet na Kanojo (biti,yo lan :/)
-Karılar ve Panzer
-To LOVE Ru Darkness )(ara verdim)
-Magi
-Maoyuu Maou Yuusha
-Minami-ke tadaima (4. sezon iyi gidiyor lan bu)
-Tamako Market (severek izliyorum ama bi k-on değil)
-Kotoura-san
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next

Diğer takip edilen;
-Motto To LOVE Ru Trouble
-Sket Dance
-Spice and Wolf
-Full Metal Panic
-Toradora

takip edilecekler;
-GITS (xunn, BONE, sam full force insist)
-Tengen Toppa Gurren Lagann
-Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın)
-fmp fumoffu + fmp the second raid
-Kore wa Zombie Desu ka?
-Azumanga Daioh
-Kare Kano
-Haiyore! Nyaruko-san
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Abi, sana bir tavsiyem daha var: Toradora. Pati'de en uzun konusu olan sezonluk animedir kendisi: http://forum.paticik.com/read.php?10,3628354

Sayfalarca pembe dizi izler gibi tartismistik. Sevecegine eminim onu da.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada sana daha ilk sayhafa soylediklerim bunlardi:

YuruYuri
Full Metal Panic
Black Lagoon
Puella Magi Madoka Magica
Haibane Renmei
Melancholy of Haruhi Suzumiya
Hanasaku Iroha
Denpa Onna to Seishun Otoko

Izlemediklerin kaldi mi hal aralarinda?

Hanasaku Iroha ve Toradora'yi izle iste bu sirayla. Black Lagoon cok guzeldir ama bu izlediklerine benzemez.
Mesaj tarihi:
önce hanasaku mu toradora mı?

o değil de bir gün bütün bunları izlemiş olacağım ve her zeson yeni bir şey gelsin diye bekleyeceğim diye üzülüyorum.. o yüzden az izlemeye çalışıyorum sketdance i bile izlemeye kıyamıyorum 15 bölüm fln izleyebildim

resmen kullanmaya kıyamadığım eşyalar gibi davranyorum ama iyi de oluyor başka şeylerle de ilgilenebiliyorum :P

zaten hayatım iş-tiyatro-yazım/çizim ve anime arasında gçeiyor şu anda
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hanasaku Iroha slice-of-life animelerin godlike-tier'i. Romantizm, gercekcilik, drama, karakterler,oyku, her sey var icinde.

Toradora ise cok hasta bir sey. Epey basarili bir komedi olarak baslayip yalan ruzgarindan pembe pembe diziye baglayarak ev kadinlarina ceviriyor genc otakulari.

Ikisi de cok guzel abi, once su diyemem.

Sezonluk izleme guzel bu arada, benim cok az anime izlemek istedigim bitmis, sezon sezon beklemek, yeni duyurulari beklemek, yeni yapimlari incelemek... Farkli bir zevk.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Toradora ise cok hasta bir sey. Epey basarili bir komedi olarak baslayip yalan ruzgarindan pembe pembe diziye baglayarak ev kadinlarina ceviriyor genc otakulari.

Pembe dizi diyorsun ama...

En sevdiğim anime sahnelerinden biri şu ya, çok kısa yani hepi topu 2 saldırı 3-4 yumruk filan var ama ne biliyim aşırı gaz. Öyle bir sahne beklemediğimden mi bilmiyorum ama bayağı dibim düşmüştü şu sahnede.

Narutodaki Bleachteki One Piece teki bütün dövüşleri toplasan beni bu 30-40 saniye kadar gaza getiren sahne çıkmaz mesela^^
http://www.youtube.com/watch?v=du5wRPeQlnU

Tabi geri kalanı pembe dizi ona itirazım yok:p

Mesaj tarihi:
toradora ilk bölmünü izledikten sonra beni direk içine çeken az animeden biri oldu madokada bile 2 bölüm mü 3 bölüm mü ne sürmüştü, devamına bu akşam bakacağım zaten

terru gerekli şeyler kadıköye taşınmış ama oradaki malzeme de kısır mesela bi k-on BR yok :/ anca getirtirlerse olur o zamana kadar ikinci el fln getirtirim bende eheh

aslında böyle BR saklamak istediklerim;
cowboybebop
GITS
k-on
working
madoka
kokoro connect
nichijou
hoyouka
chuunibyou

oha şimdiden çok oldu lan
  • Yeni Oluştur...