BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 daha ziyade neyi izledim neyi izliyordum unutmamak için :P oreimo yu hatırlayamadım mı mesela giriyorum buradan bakıyorum ahahssdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hala Haibane Renmei'yi izlemedin ya... Tarihin en iyi 3-4 animesinden biri diyorum sana, 12 bolum ustelik sadece. Oyle uzucu bir sey degil, cok iyi sadece.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 one piece icin ben de oyle diyodum da, 150~. bolumden sonra falan ucusa geciyor. sonraki 300 bolum ilk 150 bolumu hayli hayli kompanse ediyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Haibane Renmei koydum izliyorum şimdi zaten iş yok bugün ahaasdf
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ya herkes tabii kendi fikrini söylüyor ama one piece e laf gelince çıldırıyorum nedense :)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 benim one piece'de hoslanmadigim sey bazi seylerin gereksiz uzatilmis olusuydu. her arc'in rahat 10'ar bolumu kisalabilir yani. hikayeden pek bir sey kaybetmez. ilk 150 bolumde bu uzunluk cok rahatsiz ediyor, cunku hikaye dallanip budaklanmamis oluyor henuz. ama sonrasinda 'neyse' dedim, cunku chopper + brook .
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ilk 150 bölümü sardıra sardıra geçmek olur mu? hani konu bütünlüğünden kopmamak için çok lüzumsuz bazı bölümler hani izleyene kadar hiç fikrim olmadığı böyle posterinde MOE MOE karakterleri görünce şans veryim dediğim şeylerin 2-3 bölümünü izlemek daha verimli geliyor bana ha hürremle kanuninin bakışmasını izlemişim 10 dakika ha one piece.. yapımcı şirkette türk/hintli/vs mi çalıştırıyorlar ne
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 henüz klasikleri izlemeyi tamamlamamış bir anime ergeni olarak haddimden ağır girmiş olabilirim ama düşüncem böyle :/
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Zaten dedim ya herkesin kendi fikri .. ayrıca bazı yerlerin çok uzatıldığını da kabul ediyorum ama yinede bence bir numara .
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 1.5x veya 2x'de izlesen bi' sey kaybetcegini dusunmuyorum :D ama skypiea arc'dan(150~ civari baslayan iste) sonra, metamorfoz. surekli daha iyi oluyor.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 seri bittiğinde dragon ball dan daha üst sırada olucak bi seriden bahsediyorsun ayıp edersin sonra mazallah birine dersin "ya bön 150 yö kodor ölörü sororok üzlödöm" diye üzerler
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bon oloro sororok ozlomodom omo ozlosoydom do pok bo soy koyboymozmosom. duragon boru'dan iyi olmasi bi' sey degistirmeyecek :D ilk 150 bolumu bayiyor sonucta fsdljakfsdj.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 K-On dan da mı büyük?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 150 ye kadar değil 25 bilemedin 30 a kadar garipsiyorsun animeyi oda çizim tipine alışmak ve dünyaya alışmak
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ben cizimleri hala cok sevmiyorum :P timeskip zoro'su ve robin'i inanilmaz iyi ama. ya 30 150 arasi o kadar baydi ki beni, hatirlamiyorum bile alabasta disinda hicbir sey. ilk 30 dedigin gibi alisma sureciydi ama.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 One Piece izle ya, iyidir. Yalnız biraz durağan. Naruto gibi aylar yıllar süren filler arcları olmadığından story arcları sakız gibi uzatıyolar 10-15 dk lık materyalı 20-25 dk ya çekiyolar ondan aksiyon olmadığı zamanlarda bayıklaşıyo onu kabul ediyorum. Ama yine de izlemek lazım.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sen benim sözümden dışarı çıkma ildeniz. One piece Naruto bleach gibi manchildren ve ortaokul cocukları için yapılmış animelerden uzak dur. Hazır güzel bir kalite yakaladın seviyeyi düşürme.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aynen sensei bu arada Haibane Renmei çok güzelmiş, bir madoka etkisi bırakır gibi geliyor izlerken yaklaşık aynı duygu seviyelerinde dolanıyorum
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben de tavsiye isticem de bikaç kriterim var. maksimum 50 bölüm falan olsun, içine kapanık liseli kız içermesin. konu olarak drama ağırlıklı olmasın. çok bilinen örnekler dışında uzağım animeye şu an. gore de olmasın, hiç sevmiyorum anime gore'unu. izlediklerim fma, 30 bölüm naruto, death note vs gibi şeyler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 One Piece gibi yüzlerce bölüm şeylere girme zaten. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter. Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Kurenai Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Kokoro Connect Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Ergo Proxy NHK ni Youkoso Seirei no Moribito Samurai Champloo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha YuruYuri 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Full Metal Alchemist: Brotherhood Full Metal Panic Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Magi The Pet Girl of Sakurasou Kotoura-san Oreshura Çok uzun sürecek bir shounen'e girmek istiyorum diyorsan (bunlar Naruto, Bleach, Fairy Tail, One Piece filan) Fairy Tail ile başla bence. Shounen de zaman içinde gelişen bir tür, şu anda hala devam eden en iyi örneği Fairy Tail diye düşünüyorum.
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 şimdi sıfırdan rep scripti yazıp üstüne abanıcam sayın gerge.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 nhk ve ergo yeni baslayani bayabilir azcik bence
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 al benim listeden git.. pişman olmazsın tıtıtıtıtıtıtıtı
Öne çıkan mesajlar