Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hala Haibane Renmei'yi izlemedin ya... Tarihin en iyi 3-4 animesinden biri diyorum sana, 12 bolum ustelik sadece. Oyle uzucu bir sey degil, cok iyi sadece.
Mesaj tarihi:
benim one piece'de hoslanmadigim sey bazi seylerin gereksiz uzatilmis olusuydu. her arc'in rahat 10'ar bolumu kisalabilir yani. hikayeden pek bir sey kaybetmez.

ilk 150 bolumde bu uzunluk cok rahatsiz ediyor, cunku hikaye dallanip budaklanmamis oluyor henuz. ama sonrasinda 'neyse' dedim, cunku

chopper + brook

.
Mesaj tarihi:
ilk 150 bölümü sardıra sardıra geçmek olur mu? hani konu bütünlüğünden kopmamak için

çok lüzumsuz bazı bölümler hani izleyene kadar hiç fikrim olmadığı böyle posterinde MOE MOE karakterleri görünce şans veryim dediğim şeylerin 2-3 bölümünü izlemek daha verimli geliyor bana

ha hürremle kanuninin bakışmasını izlemişim 10 dakika ha one piece.. yapımcı şirkette türk/hintli/vs mi çalıştırıyorlar ne
Mesaj tarihi:
One Piece izle ya, iyidir.

Yalnız biraz durağan. Naruto gibi aylar yıllar süren filler arcları olmadığından story arcları sakız gibi uzatıyolar 10-15 dk lık materyalı 20-25 dk ya çekiyolar ondan aksiyon olmadığı zamanlarda bayıklaşıyo onu kabul ediyorum. Ama yine de izlemek lazım.
Mesaj tarihi:
Sen benim sözümden dışarı çıkma ildeniz. One piece Naruto bleach gibi manchildren ve ortaokul cocukları için yapılmış animelerden uzak dur. Hazır güzel bir kalite yakaladın seviyeyi düşürme.
Mesaj tarihi:
ben de tavsiye isticem de bikaç kriterim var. maksimum 50 bölüm falan olsun, içine kapanık liseli kız içermesin. konu olarak drama ağırlıklı olmasın. çok bilinen örnekler dışında uzağım animeye şu an. gore de olmasın, hiç sevmiyorum anime gore'unu. izlediklerim fma, 30 bölüm naruto, death note vs gibi şeyler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
One Piece gibi yüzlerce bölüm şeylere girme zaten. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok.

Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter.

Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti:

Kurenai
Haibane Renmei
Puella Magi Madoka Magica
Kokoro Connect

Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden:

Ergo Proxy
NHK ni Youkoso
Seirei no Moribito
Samurai Champloo
Bounen no Xamdou
Witch Hunter Robin
Hanasaku Iroha
YuruYuri

50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan:

Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Full Metal Panic

Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından:

Magi
The Pet Girl of Sakurasou
Kotoura-san
Oreshura

Çok uzun sürecek bir shounen'e girmek istiyorum diyorsan (bunlar Naruto, Bleach, Fairy Tail, One Piece filan) Fairy Tail ile başla bence. Shounen de zaman içinde gelişen bir tür, şu anda hala devam eden en iyi örneği Fairy Tail diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...