Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kblZ998mmkI 199$ Google ekosistemini bırakma kararımdan sonra Microsoft'a girmeyi amaçlamıştım. Bunu alıyorum bulduğum anda. Apple + Microsoft yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 google nexus4 u 299$dan satarken buna 200$ istemek ayıp gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 alınır mı diye baktım da wp7.5 imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 7.8 olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu ara nokianın bütün reklamlarında hep neden hintliler var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar