Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 abooo abso peki lumia 620 için ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gec oldu ama bugun Lumia 620 aldim, guzel diyorum ben. Telefonu tablet etkisiyle neredeyse sadece telefon olarak kullaniyorum artik, guzel gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 birak kesin hediyedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 620 nin dokunmatiği ekran ufak olduğu için mi nedir iphone dan bile iyi Ona dokunduktan sonra iphpne samaung gibi gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yok ya, soyle aldim: http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumiaAilesi Ilk kez kulaklik ve SSD, klavye gibi cevre birimi denilen seyler disinda kendi aldigim bir elektronik esyam oldu. Saatlerdir kurcaliyorum, epey begendim ama. Eger tablet olmasaydi kesinlikle almzdim bu arada, Android'in yaninda eksigi var epey. Tablet ama akilli telefonun kullaniminin %80'ini belki bunyesine aldigi icin haritasi olsun, takvimi olsun, fotograf ceksin, tablet cikarmak istemedigim yerde internete girsin, ajanda olsun yeter diyip aldim. Haritasi belirleyici faktor oldu ama, offline caliyor Nokia Maps cok guzel, Google Maps'den daha cok begendim. Tum Turkiye'yi indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ilk kez bir telefonun uretici programlarina bloat demiyorum. Nokia becermis bu isi. Harita, Muzik filan guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 620yi anneme almıştım ben de epey iyi bence, sık kullandığı numaraları ana menüye sabitledim baya rahat kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bende kiz arkadaşıma aldım hediye olarak baya memnun. benimde çok hoşuma gitti f/p olarak über cihaz. ps: ama win8 mobile bir android değil. s3 kullanıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kendi kendine kapanma sorunu var diye yerden yere vuruyorlardi, nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Onu hic gormedim ama daha ucuncu gunu. Bu gece %100 biraktim bir de, 3g ve wifi acik sabaha %99'du. Pili kotu diyorlardi ama enerji kullanimi iyi geldi bana, uc gundur yeni oldugu icin birazda yogun kullaniyorum, daha sabahtan aksama %30-40 altina dustugu olmadi. Normal kullanimimla uc gun filan gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Sync dertli cikti. Deezer'dan sarkilarimi sync edemedim tam olarak 3 gundur. Ekran kapandiginda app calismayi birakiyor ve sync duruyor. Muzik caliyor hala aciksa ama sync yapmiyor. Surekli acik kal ayari da yok ekranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar