Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MLG Dallas

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Harita büyük, bu adamlar spine+infestor kasıp birbirlerine giremezler, oyun late'e gider n diye düşündüm. Ama bizim Leenock işçi basmayıp 3. base'de sadece gaz çalıştırınca adam üretemedi fazla. Savunma yattı. Mutayıda kullanamadı, içeri dalan zlingleri alıcam diye geri base'ine döndü. İyi oynayamadı son maçı anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun gitti geldi ki zaten, life da ilk atağı başaramadı, sonra leenockun counterını iyi püskürttü, leenock arkada burrowladığı roachları 3.basee daldırırken çok gerideydi zaten, o toparlamaya yönelik bi hamleydi, ama kurtaramadı. çünkü mutaları infestorlara kaptırmıştı, o da jenerik bi sahne, mutalar 0 iş yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

yildirimokur said:

Toss OP ama oynamayı bilen yok, onun için hepsi elendi. :P

evet bazı türklerin yegane savunduğu şey :D :D

Zerg OP protossların bir çoğunu zergler eledi geri kalanı. tecrübeli terranlar protossların bir kaçını aldı.
yukarı çıkana kadar ortalıkta protoss kalmadı.
ama bu protosun UP olduğundan değil
pvt de sorun yok
tvz de de sorun yok
sorun pvz de pvz de zerg protosstan çok daha hızlı ve macrodada protosstan çok daha iyi. ünitler her ne kadar protosstan zayıf olsada hız işi kurtarıyor.
protossa gelecek bir buff için.

benim düşüncem HT gelen nerfin tekrar geri verilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun infestorda ve fungalda. Fungalın herşeyi tutmasında ve bide zarar vermesinde. Hatta blinkide engellemesinde. PvZ late game tamamen yanlışlıkla bulunmuş bi taktiğe dayanıyo Archon toilet diye.

Bide protoss genel olarak sorunlu.

Zerg envanterine bakıyoruz. Kullanılmayan tek bir ünite yok. Zerglingden mutaya corruptera her ünitesi bi işe yarıyo. En az kullanılan ünite ultralisk oda gene diğer ırklara göre daha iyi durumda broodlordla değişimli sahaya giriyo.

Bunun yanında brotoss da void ray ve carrier diye 2 garabet var. Kullanılıyo bunlar da deseniz sırf bu haftasonu MLG de 20 küsür adamın maçlarını izledim. 1 defa sadece 1 defa kullanıldı. Oda direk yenildi zaten. Aynı şekilde Terranda da BC ve Reaper var tabi de. Reapera bi buff geliyo belki işe yarar bişi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide opfestorun neural parasite kadar op baska bisey yok su oyunda. tut mothershipi vortex. tut ghostu diger ghostlara emp ustune bide fungal koy, yettimi yok. bide marine spawnlasinlar. kesin blizzin sulalesi zerge switchledi o yuzden bu kadar op sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART'ın dediği gibi infestor imbalığın ötesinde bir unit.PvZ oynarken insan kendini PvZ+T oynarmış gibi hissediyor.O infested terranları bir abuselüyorlar üzerine fungal cabası çık işin içinden çıkabilirsen.Hadi durdurdun damage vurma hadi damage vurdun durdurma bir de üzerine neural parasite...
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi neuralin en efsane hikayesi kimin maçıydı hatırlamıyorum adam supply boşaltmak için herifin ordusuna brobeları yolladı. Adam tuttu probela nexus bastı. ORdan mothership teche çıktı gglord+corrupter+infestor+mothership ordu yaptı eahuuhea.

yaratıcılık 10 numaraymış yanlız ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

BonePART said:

Abi neuralin en efsane hikayesi kimin maçıydı hatırlamıyorum adam supply boşaltmak için herifin ordusuna brobeları yolladı. Adam tuttu probela nexus bastı. ORdan mothership teche çıktı gglord+corrupter+infestor+mothership ordu yaptı eahuuhea.

yaratıcılık 10 numaraymış yanlız ahah

inanılmaz bi stalemateteydi ama abi oyun
gglord + corrupter + infestor ordusuyla
carrier + archon + mothership ortada takılıyolardı
iki tarafta kazanmıyo felan
bi anda böle ooyun döndüğ 2 tane mothership oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...