GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 erdalz said: ben ne zaman balık yesem bikaç saat sonra besinden zehirlenmis gibi oluyorm. bi keyifsizlik bitkinlik mide bulantımsı bir hal çöküyor üstüme. balığın pişirme yöntemi veya taze balık buzhane balığı konserve ton falan farketmioyr hep bu salak durum oluyo. acaba barsaktaki bakterilerde bi sorunmu var baska besinde olmuyo bu tarz bişi balıktan sogudum adeta yememeye basladım hatta. nedirki bu?? ne önerirsinz??? troll değilsen bariz gıda intoleransı gibi duruyor. cambridge testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ilkkez duydum okuycam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gıda tolerans testleri mi diorlar ne adına? biraz pahallı oluyor gerçi onalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ahanda http://www.hipokratlaboratuvarlari.com.tr/?page_id=225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ben yaptırmıştım zamanında yalnız pahalı baya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sevdiğim konular, afiyetle okudum. endüstriyel gıdalardan uzak durmaya katılıyorum. kolesterol tartışmasında kesin bir sonuç çıkmadığı için bir şey diyemiyorum. kendi fikrim, doğal besinleri tüketirsen bir şey olmayacağı yönde. ama yediğin dana da otla beslenecek bunun için falan, günümüzde bulunamıyor. kolesterol tartışması bir çözümlense güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 O zaman şu yazılara bakın arkadaşlar http://www.beslenmebulteni.com/bes/index.php?option=com_content&view=article&id=1590:yalana-bak&catid=78:kolesterol&Itemid=445 http://www.beslenmebulteni.com/bes/index.php?option=com_content&view=article&id=1591:kolesterol-modern-yuezylda-carmha-gerilen-molekuel&catid=78:kolesterol&Itemid=445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 devlette gıda allerjisi için başvurursan ücretsiz bakılırsın. kolesterol işinde de erken gaza gelmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bu intolerans testi ama alerji değil. Gaza filan da gelecem abi hiç kusura bakmayın birilerini bekleyecek değilim. Ben üzerimde denedim gayet de iyi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben 300 - 400 gr somon yediğim gün bile 4 tablet yutuyorum. yuttuktan 2 dakika sonra biraz *gaaarrg* lamalar oluyor ama geçiyor sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hadi bakalım :) inşallah yalan çıkar kolesterol ilaçları ama yine de kesinleşmeden ben risk almazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 keten tohumu akar, fazla yerseniz çükünüz düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar