Infantor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 para başlıklı konuyu görünce aklıma takıldı bu prezervatifler neden uzuzlamıyor bim bile pahalı satıyor cdler ucuzladı, dvdler ucuzladı, ethernet kablosu ucuzladı, fotoğraf makinaları ucuzladı ama bunun fiyatı düşmedi gizli bir örgüt mü var sonuçta naylon üretiyorsun ne kadar maliyetli olabilir ki sürümden kazanmama ihtimali de yok babası kullanmasa doğan çocuğu kullancak bir oyun var
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Gün olur geri çekemezsin,sonra bebek ağlaması çekersin
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Aslında haklı olduğun bi taraf var. Sonuçta naylon poşetten az hallice bişey di mi? Kullan bak ucuzlarını gör farkı. http://www.duzeyhirdavat.com/dokumanlar/beybi-bulasik-eldiveni.jpg
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.ltstemizlik.com/images/big/latex-eldiven.jpg 150 tanesi 7 lira. her birinde 5 parmak eder sana 750 tane. bu yöntemle 0,009 liraya korunmak mümkün. ama ben olsam bununla uğraşana kadar en yakın damacanaya hallenirdim.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Hiç ihtiyacım olmadığı için bilemeyeceğim
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 erken boşalamaktan gecede 5-6 tane ziyan ediyorsan normal tabi.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bir zamanlar benimde erken boşalma sorunum vardı zaman zaman oluyor heycanlanınca... çok seks yapınca geçiyor
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Masakari said: Hiç ihtiyacım olmadığı için bilemeyeceğim nasıl la?
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Adam evli olabilir, eşinde spiral vardır,yada sevgilisinde spiral vardır. En son seçeneği düşünmek bile istemiyorum
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sadece çocuk olmasın diye mi kullanıyorsunuz
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yav adı aklıma gelmiyor da altın sarısı renkli JELIA marka var, fiyatı herhalde 7-8 Lira gibi,eczanelerden alabilirsin.
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Llama said: TeddyLop said: Sa'Llama. sevdim bunu Bende seni sevdim. Ultima Online nostalji rüzgarları esiyor nickini görünce.
Öne çıkan mesajlar