Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En İyi Forveti Kim?

insight_13

Öne çıkan mesajlar

ewt cogunlukla forvet oynar ama sonuc olarak bu oyuncu kanat oyuncusu olarak yetismis. Kanatlara olan hastaligi da burdan geliyor olmali ben de oyun stilini bu yuzden sevmiyorum bunu soylemek istemistim zaten neyin ne oldugunu bilmeden bana cahil demissin insallah bi dahaki sefere konu hakkinda bilgin yoksa boyle igneleyici laflar etmessin ama nese fazla uzattik konuyu saptirmaya gerek yok forumu okuyanlar insanlarin en iyi forvetin kim oldugunu dusunduklerini ogrenmek istio boyle de dewam etsin, baska msg atmama gerek olmadigi gorusundeyim.

Saygilar ...
Sosyal ağlarda paylaş

henry arsenalden önceki 2 klübünde de (monaco&juve) genellikle kanat oynuyodu. hatta arsene wenger bunu forvet oynattığı zaman bu adam kanat oyuncusu forvet olmaz denmişti diye biliyorum ben.

hm en iyi forvetler olarak daa..
en bi ilk olarak henry derim
onun dışında da sheva, van nistelrooy, adriano ve larsson gayet süper adamlardır.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

Finishing'i iyi degil... `Anticipation` mu ne gibi bir `topun du$ecegi yeri kestirme` yetenegine de sahip degil Ronaldinho. FC yaziyor CM'de ama bir suru orta saha oyuncusuna da FC yaziyor ; ama Infolarina bakarsan `Winger,Midfielder,Playmaker` turu $eyleri gorebilirsin...[signature][hline]tHe Original fi$h®

-I'm not the same decaying organic matter as everything else.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
upladım bakalım deişik yorumlar gelcekmi?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...