sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 henry bi sürü maçta kanat oynadı. biliyorum yahu bunu. fransada. 2. forvet/kanat gibimtırak oynuyodu. arsenal'de de hiç bir zaman forvet olarak oynamaz. sol kanat / forvet gibi oynar. pozisyonları falan o hazırlar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bizde aksini idda etmedik zaten arkadaşım...arsenalde henry sol kanadı full kullanır gerek defans gerek orta saha gerek FORVET...ama çogunlukla forvet oynar[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ewt cogunlukla forvet oynar ama sonuc olarak bu oyuncu kanat oyuncusu olarak yetismis. Kanatlara olan hastaligi da burdan geliyor olmali ben de oyun stilini bu yuzden sevmiyorum bunu soylemek istemistim zaten neyin ne oldugunu bilmeden bana cahil demissin insallah bi dahaki sefere konu hakkinda bilgin yoksa boyle igneleyici laflar etmessin ama nese fazla uzattik konuyu saptirmaya gerek yok forumu okuyanlar insanlarin en iyi forvetin kim oldugunu dusunduklerini ogrenmek istio boyle de dewam etsin, baska msg atmama gerek olmadigi gorusundeyim. Saygilar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Cafer[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 henry arsenalden önceki 2 klübünde de (monaco&juve) genellikle kanat oynuyodu. hatta arsene wenger bunu forvet oynattığı zaman bu adam kanat oyuncusu forvet olmaz denmişti diye biliyorum ben. hm en iyi forvetler olarak daa.. en bi ilk olarak henry derim onun dışında da sheva, van nistelrooy, adriano ve larsson gayet süper adamlardır.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Eto'o..[signature][hline]tHe Original fi$h® -I'm not the same decaying organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Henry der tartışmam bile alternatif olarak nistelroy,şevşenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 henry manyak ya dünyaca hastasıyız[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bence Van Nistelrooy..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hala oynayanlar arasında 1. Ronaldo 2. Henry 3. Shevchenko 4. Nistelrooy 5. Hakan Şükür (ciddiyim) Oynamış en iyi forvet ise açık ara Van Basten'dir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mahallede Tayfun vardı Japon ve çin kalede üstüne tanımam En Gral Tayfun LOL[signature][hline]God Helm Lord Of The Guardians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yine tekrarlıyorum hiç bıkmıcam T.HENRY ARSENAL FC [14][signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 direk forvet olarak henry.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bundan 4 sene önce hakan şükür tartışmasız en formda forvetti hakkaten ya, şöyle bi gözümün önüne getirdim ve yuh dedim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Tim Duncan abi...adam manyak PF ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Eğer Ronaldinho forvet oynarsa yani genellikle orta saha oynuyo da cm de filan FC olarak geçiyo işte forvet oynarsa bence en gral golci ronaldinho dur.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Finishing'i iyi degil... `Anticipation` mu ne gibi bir `topun du$ecegi yeri kestirme` yetenegine de sahip degil Ronaldinho. FC yaziyor CM'de ama bir suru orta saha oyuncusuna da FC yaziyor ; ama Infolarina bakarsan `Winger,Midfielder,Playmaker` turu $eyleri gorebilirsin...[signature][hline]tHe Original fi$h® -I'm not the same decaying organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ha tabii sen onu FC olarak oynatirsan da sezonu yine en az 25 golle kapatir tabii :)[signature][hline]tHe Original fi$h® -I'm not the same decaying organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 raul ronaldo henry makkay vierri turklerdende fatih tekke hakan sukur ve ilhan mansiz derim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 forvet dıyınce aklıma dırek Zlatan İbrahimoviç Geliyo. Deli dehşet oynuo..[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İsveç in Bosna ya attığı çalımın adına Ibrahimovic diyoruz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 upladım bakalım deişik yorumlar gelcekmi?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 R.v.Nistelrooy direk striker,yokeder.[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 john carew hehe raul>shevchenko>henry diyorum[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 henry en iyi ama cok havalandi, havalanan insani sevmem :p adriano...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar