wolcano Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Selam Evet arkadaşlar Arama yapildi ve 4 sonuc bulduk neyimi Aradik Wall Of Stone bug ve bu yöntemleri denedik fakat o bug nedense bir türlü silinmiyor bir fikri yada Nasil kapatilacagini bilen arkadaşimiz varsa Hem benim İçin Hemde bu sorunu Gideremeyen Arklarim için yaziversinler zahmet olmasa Hepinize İyi Günler.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bug ın tam olarak ne oldugunu soyleyebilirmisin. Wall of stone la ilgili bir suru sorun vardi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende tam annamadım dırek çek elan dan :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 stone'un scriptini şu şekilde değiştirin [ITEMDEF 07a] DEFNAME=i_wall_stone_7 TYPE=T_WALL RESOURCES=100 i_rock_plain CATEGORY=Buildings - Walls SUBSECTION=Stone Wall 3 DESCRIPTION=@ DUPELIST=07b,07c,07d,07e,07f,080,081,082,083,084,085,086,087,088,089,08a,08b,08c,08d,08e,08f,0364,0365 on=@create id i_wall_stone_8 kaynak: dmx :P 2. table_x klasöründen Spell 24 bul flags kısmını; FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ | SPELLFLAG_FIELD olarak belirle bu kadar 3. Tamam Arkadaşlar Wall of Stone Flag hatasi düzeltildi CEDAY'a sağol diyip büyüyü tamamen veriyorum c/p ile yaparsınız ////////////////////////////////// [Spell 24] DEFNAME=s_wall_of_stone NAME=Wall of Stone SOUND=snd_SPELL_WALL_OF_STONE RUNES=ISY CAST_TIME=2.0 RESOURCES=i_reag_blood_moss,i_reag_garlic RUNE_ITEM=i_rune_WALL_OF_STONE SCROLL_ITEM=i_scroll_WALL_OF_STONE FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FIELD EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=30.0 MANAUSE=9 SKILLREQ=MAGERY 30.0 ////////////////////////////////////// D.Not:FAQ a eklenmesini taleb ediyorum tşk... hmzz bunlarda benim arama sonuclarım heralde yeterli?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Öne çıkan mesajlar