TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Karea said: Feamer said: Atatürk'ün o dönemde Suudiler'e "Eğer bir tek taşına bile dokunursanız ordumu aşağı gönderirim" diye telgraf çekerek, yıkımın önüne geçtiğini belirtmişti. şu kısmı acaip uydurma geldi bana fix'd
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bi ara kampanya yapmışlardı zaten Atatürk'ü böyle islamcı gösterme çalışmaları falan. Yok padişahtan emir alıp kurtarmıştı, yok halifeliği ilan edecekti falan. Tutmadı
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Lopeth said: islam dünyasının lideri erdoğana sormuşlardır heralde o tatmin olmuş
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Feamer said: "MÜSLÜMAN ÜLKELERDEN HENÜZ TEPKİ YOK" ama biri amatör bi film çevirsin http://galeri3.uludagsozluk.com/133/islam-fuck-yeah_196523.jpg
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yani olup bitenlerin salt dinlen islamlan onla bunlar değil, insanın kendi tabiyatının sonucu olduğunu bir göstergesi bu ve benzeri olaylar
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Şu Suudileri çok seviyorum ben ya, günün birinde hızlarını alamayıp kabeyi de yıkıcaklar ve o gün ben gülmekten kaburgalarımı kırarak ölücem. yok lan o kadar da olmaz diye tahmin ediyorum. ama bayağı eğlenirim heralde.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 kabeyi yikar, yerine 2 tane yaparlar daha cok turist ceker
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Kabeyi mobil hale getirsinler, kabe hacilarin ayagina gitsin.
Öne çıkan mesajlar