TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Karea said: Feamer said: Atatürk'ün o dönemde Suudiler'e "Eğer bir tek taşına bile dokunursanız ordumu aşağı gönderirim" diye telgraf çekerek, yıkımın önüne geçtiğini belirtmişti. şu kısmı acaip uydurma geldi bana fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bi ara kampanya yapmışlardı zaten Atatürk'ü böyle islamcı gösterme çalışmaları falan. Yok padişahtan emir alıp kurtarmıştı, yok halifeliği ilan edecekti falan. Tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 nuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Lopeth said: islam dünyasının lideri erdoğana sormuşlardır heralde o tatmin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Feamer said: "MÜSLÜMAN ÜLKELERDEN HENÜZ TEPKİ YOK" ama biri amatör bi film çevirsin http://galeri3.uludagsozluk.com/133/islam-fuck-yeah_196523.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yani olup bitenlerin salt dinlen islamlan onla bunlar değil, insanın kendi tabiyatının sonucu olduğunu bir göstergesi bu ve benzeri olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Şu Suudileri çok seviyorum ben ya, günün birinde hızlarını alamayıp kabeyi de yıkıcaklar ve o gün ben gülmekten kaburgalarımı kırarak ölücem. yok lan o kadar da olmaz diye tahmin ediyorum. ama bayağı eğlenirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 kabeyi yikar, yerine 2 tane yaparlar daha cok turist ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Kabeyi mobil hale getirsinler, kabe hacilarin ayagina gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar