Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Banada zaten bir arkadaşım verecek cd leri dediğim gibi , bu arada unutmadan isterseniz kargo ile isterseniz elden teslim edebilirim cdleri benim için fark etmez yarın gelişmeleri buraya bildiririm cd ile ilgili.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Beyler 0.12'yi son versiyona update etmek için hangi patchleri çekeceğim?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yaklaşık 3 gündür(fileplanetten çekme yöntemini öğrendiğimden beri) adsl si olan net kafeden indirmeye çalışıyorum. Ama net kafe olduğundan tam kontrol edemiyorum ve %46da sürekli "hata" diyip %46da başladığı bytea dönüyor. Uzun lafın kısası: Mersin'e OB oynamak için gerekli oyun dosyalarını içeren CDleri gönderen kişiye isterse EFT falan da yaparım istediği miktarı, yeter ki elime geçsin şu CDler..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya ben Avustralyadayim. Burdan gonderme sansimiz varsa soleyin gonderiym DVD ye yazip? Ama uzun surer, Fedex dersenizde oda 35 US dolari civarinda bir miktar. 2.6GB dosya boyutu.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Daggerfall, 09 Kasım 2004 17:55 tarihinde demiş ki: Yarın eğer bir aksilik çıkmaz ise cdler elime ulaşacak isteyene kopyalayıp verebilirim kadiköy tarafındayım. cdler elime az önce ulaştı arkadaşlar bilginize.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ankarada elinde CD olan kimse yokmu... bana sadece adres vericek ben boş cdlerimle gelicem =)[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Antalyadayım ceken warsa alabılırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oha! Bir DL edeyim ticaretini yapıcam![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Daggerfall, bana çekebilir misin? avrupa yakasındayım ama kadıköye de gelebilirim yani sorun olmaz :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kadıkoyden ben varsa acc isitoyuurm pff iimmdat uff bunuda kacırdım[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende istiyom lan istanbulun hiç bir yerini bilmiyom ama sora sora bulurum gerekirse[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 isteyen herkese cdleri copyleyip verebilirim ancak şu anda sırada bekleyen 4 arkadaş var onların cdlerini çektikten sonra isteyenlerin cdlerini çekip verebilirim. yarına yetiştirmeye çalışacağım ama eğer yetişmez ise cuma günü çekip verebilirim dediğim gibi kadiköy hasanpaşa yakasındayım. gelişmeleri buraya yazacağım.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dagger banada cekersen sevinirim bu gidisle 5 gunde zor bitecek bu dl.. anadolu yakasini iyi bilmem sole kolay biyerde bulusursak sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yarın ola hayır ola , işten vakit bulursam başlayacağım copy ye bolbol :) ancak (Kadiköy) Hasanpaşa evlendirme dairesinin yakınlarından teslim edebilirim cdleri isteyenlere[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu arada arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın karşılıksız yapıyorum copy işini ama tabi üstüme çullanmamak kaydı ile :) liste tutuyorum zati :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu hasanpasa evlendirme dairesi kadikoy evlendirme degil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ankaradakiler indiriyorum şuan, 11k ortalama ile 24 saatte 1 gb falan indirmişim (?) 1-2 gün sonra inmiş olur o zamana kadar bulamazsanız irtibata geçeriz.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla kadikoyde orange net cafe satiyor en son versiyonu.. bahariye börekçisinin orda final dershanesi var orada sorun gösterirler ya kaptan internet cafe ya orange net cafe. fiyatina 12,5 milyon diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bizde satıyoruz .. Normal oyun fıyatına cd bası 2 mılyon..Toplamda 4 cd oluyor.. Net Cafe kadıkoy / moda.. Moda ılkokulunu az asagısında cadde dolmuslarının gectıgı cadde uzerınde..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: -Rainmax-, 10 Kasım 2004 23:06 tarihinde demiş ki: bu hasanpasa evlendirme dairesi kadikoy evlendirme degil dimi ? evet orası.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne oldu dagger nezaman alabilicez?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: -Rainmax-, 11 Kasım 2004 13:21 tarihinde demiş ki: ne oldu dagger nezaman alabilicez?.. pm gönderdim bir bakabilirsen.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar