Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elinde OB cd si olan varsa nerdeyse gelip alırım..

Levent

Öne çıkan mesajlar

Banada zaten bir arkadaşım verecek cd leri dediğim gibi ,
bu arada unutmadan
isterseniz kargo ile isterseniz elden teslim edebilirim cdleri
benim için fark etmez
yarın gelişmeleri buraya bildiririm cd ile ilgili.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 3 gündür(fileplanetten çekme yöntemini öğrendiğimden beri) adsl si olan net kafeden indirmeye çalışıyorum. Ama net kafe olduğundan tam kontrol edemiyorum ve %46da sürekli "hata" diyip %46da başladığı bytea dönüyor. Uzun lafın kısası:
Mersin'e OB oynamak için gerekli oyun dosyalarını içeren CDleri gönderen kişiye isterse EFT falan da yaparım istediği miktarı, yeter ki elime geçsin şu CDler..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben Avustralyadayim. Burdan gonderme sansimiz varsa soleyin gonderiym DVD ye yazip? Ama uzun surer, Fedex dersenizde oda 35 US dolari civarinda bir miktar. 2.6GB dosya boyutu.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 09 Kasım 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
Yarın eğer bir aksilik çıkmaz ise cdler elime ulaşacak isteyene kopyalayıp verebilirim kadiköy tarafındayım.

cdler elime az önce ulaştı arkadaşlar bilginize.[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

isteyen herkese cdleri copyleyip verebilirim ancak şu anda sırada bekleyen 4 arkadaş var onların cdlerini çektikten sonra isteyenlerin cdlerini çekip verebilirim.
yarına yetiştirmeye çalışacağım ama eğer yetişmez ise cuma günü çekip verebilirim
dediğim gibi kadiköy hasanpaşa yakasındayım. gelişmeleri buraya yazacağım.[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

yarın ola hayır ola , işten vakit bulursam başlayacağım copy ye bolbol :) ancak (Kadiköy) Hasanpaşa evlendirme dairesinin yakınlarından teslim edebilirim cdleri isteyenlere[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...