Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elinde OB cd si olan varsa nerdeyse gelip alırım..

Levent

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar elinde gerekli client olan bi hayırsever yok mu? istanbul ortaköyde oturuyorum, hemen gidip alırım kapıdan varsa biri bana bi pm atsın burdan yazsın yeterki var kardeş gel al desin, beklemedeyim .

Cok caresiz kaldım lutfen bi yardım.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

küfredecem
2. cd hata veriyor.. bi çalıştırırsam, kurabilirsem, notguilty haber veirirm sana. gelir alırsın

cd yi hd e kopyalayabiliyorum sorunsuz, ama installer görmüyor.. neden olabilir?

[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.

[Bu mesaj Eno tarafından 09 Kasım 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana bugün geldi cd... kurmaya uğraşıyorum işte..

trickler yapıyorum bilgisayara.. yicekmi bakalım :)

Bu arada, ticaret yapmak isteyen bir istanbullu, bugün bir günde 50-60milyon kazanabilir gibime geliyor benim ;)

[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo

[Bu mesaj Eno tarafından 09 Kasım 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bişey sorucam. Şimdi bu stress testi indirmiştik ya hani. Hah işte o stress testin üzerine peç meç çekip oynayabiliyormuyduk bu betayı? Hayır oynayabiliyoridiysek kendimi intahar edicem.

Ayrıca fileplanet ta non-subscriberlara açtı dl ları. Bir günde falan indirebilirsiniz eğer hiç bi yerden client bulamıyorsanız.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbullu olupta su anda oyna sahip olan kimse bu foruma bakmaz heralde, sorun ordan cıkıyo hepsi oyundadır muhtemelen, tok acın halinden anlamaz misali napiyim paticik forumunu diyo adamlar kalimdor caddelerinde kız tavlamak varken, ama farkında degillerki o tavladıkları kızın bi lvl 99 TAUREN abisi var!![signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------

[Bu mesaj Levent tarafından 09 Kasım 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Levent tarafından 09 Kasım 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

axedice, eğer sendeki oyunda stress teste girerken biyerlerden exe kopyalayıp girdiğin oyunsa oynayamıyorsun...

ancak exe falan kopyalamadan oynadıysan, üstüne 20mb patch çekip oynayabiliyorsun..[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 09 Kasım 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
eno 0.12.0 exe ile 1.01. yapmıştın ama ethernal bunun sadece serveri kandırdıgını söytlemişti.

0.12.0 1.01 yapmak için bir pach yokmu nette?
böylece dedigin gibi 20mb ceker işimizi görürüz.

zaten openbeta torrenlar be blizz downloader ayvayı yemiş durumda indirmiyor.

Ne yazık ki olmuyo oyle ben denedim onu, hatta bi gaz oldugunu sanıp topic bile actım buraya sorunu cozdum diye, ama malesef yemiyo patchlerken daha baslarda hata veriyo interface bilmemene diye :([signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Exe değiştirilen versiyon için patch yok malesef bishop[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 09 Kasım 2004 12:47 tarihinde demiş ki:
bana bugün geldi cd... kurmaya uğraşıyorum işte..

trickler yapıyorum bilgisayara.. yicekmi bakalım :)

Bu arada, ticaret yapmak isteyen bir istanbullu, bugün bir günde 50-60milyon kazanabilir gibime geliyor benim ;)

Özeline bakarsan sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...