Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arkadaşlar elinde gerekli client olan bi hayırsever yok mu? istanbul ortaköyde oturuyorum, hemen gidip alırım kapıdan varsa biri bana bi pm atsın burdan yazsın yeterki var kardeş gel al desin, beklemedeyim . Cok caresiz kaldım lutfen bi yardım.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende alırım, 24 saatte 150 mbyte yükledim, oyun başlayacak ben hala betayı indirememiş olacağım.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende izmirdeyim fileplanet tan çekmiş birinden alabilirsem çok iyi olur. zaten tracker da göçtü yine yarım kaldı benim torrent :([signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eno izmirden istersen bi sor ona[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 küfredecem 2. cd hata veriyor.. bi çalıştırırsam, kurabilirsem, notguilty haber veirirm sana. gelir alırsın cd yi hd e kopyalayabiliyorum sorunsuz, ama installer görmüyor.. neden olabilir? [signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. [Bu mesaj Eno tarafından 09 Kasım 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kadıköy tarafında satan varsa alırım bende[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eheh herkes account bekliyomus kimsede oyun yokmus megerse :)[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kadıköyden bende alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bana bugün geldi cd... kurmaya uğraşıyorum işte.. trickler yapıyorum bilgisayara.. yicekmi bakalım :) Bu arada, ticaret yapmak isteyen bir istanbullu, bugün bir günde 50-60milyon kazanabilir gibime geliyor benim ;) [signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. [Bu mesaj Eno tarafından 09 Kasım 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben bişey sorucam. Şimdi bu stress testi indirmiştik ya hani. Hah işte o stress testin üzerine peç meç çekip oynayabiliyormuyduk bu betayı? Hayır oynayabiliyoridiysek kendimi intahar edicem. Ayrıca fileplanet ta non-subscriberlara açtı dl ları. Bir günde falan indirebilirsiniz eğer hiç bi yerden client bulamıyorsanız.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 İstanbullu olupta su anda oyna sahip olan kimse bu foruma bakmaz heralde, sorun ordan cıkıyo hepsi oyundadır muhtemelen, tok acın halinden anlamaz misali napiyim paticik forumunu diyo adamlar kalimdor caddelerinde kız tavlamak varken, ama farkında degillerki o tavladıkları kızın bi lvl 99 TAUREN abisi var!![signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 09 Kasım 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Levent tarafından 09 Kasım 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 axedice, eğer sendeki oyunda stress teste girerken biyerlerden exe kopyalayıp girdiğin oyunsa oynayamıyorsun... ancak exe falan kopyalamadan oynadıysan, üstüne 20mb patch çekip oynayabiliyorsun..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eno 0.12.0 exe ile 1.01. yapmıştın ama ethernal bunun sadece serveri kandırdıgını söytlemişti. 0.12.0 1.01 yapmak için bir pach yokmu nette? böylece dedigin gibi 20mb ceker işimizi görürüz. zaten openbeta torrenlar be blizz downloader ayvayı yemiş durumda indirmiyor.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Bıshop, 09 Kasım 2004 12:54 tarihinde demiş ki: eno 0.12.0 exe ile 1.01. yapmıştın ama ethernal bunun sadece serveri kandırdıgını söytlemişti. 0.12.0 1.01 yapmak için bir pach yokmu nette? böylece dedigin gibi 20mb ceker işimizi görürüz. zaten openbeta torrenlar be blizz downloader ayvayı yemiş durumda indirmiyor. Ne yazık ki olmuyo oyle ben denedim onu, hatta bi gaz oldugunu sanıp topic bile actım buraya sorunu cozdum diye, ama malesef yemiyo patchlerken daha baslarda hata veriyo interface bilmemene diye :([signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Exe değiştirilen versiyon için patch yok malesef bishop[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Blizzard bliizzarddd blizzz blii....[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende exe değişmeyen versiyon var direk open versiyonu yuklemistim ustune patch yaptım ama giremiyorum yok interface hatası yok su hatası falan ne oldu anlamadım yeniden çekicem anlaşılan 2.5 gb 1 gün oynamadan nasıl durulur oda oyarı konu[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ankaradan elinde ob versiyonu bulunan wow arıyorum bir el atın :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Nerede olursanız olun,kargo ile OB Client yollayabilecek var mı?Kargo parasınıda zaten ben ödeyeceğim,lütfen lütfen lütfeeen![signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ankarada yokmu bi hayırsever veya parasever ya :([signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Allah rızası için böhüüüü bir WoW sevene yardımcı olacak yok muuu?!?!Kargo parası şudur budur hepsi benden plzzz OB client PLZZ[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yok mu yaa var biliom ama tembeller sanırım hiçbiri göndermediğine göre :p[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Eno, 09 Kasım 2004 12:47 tarihinde demiş ki: bana bugün geldi cd... kurmaya uğraşıyorum işte.. trickler yapıyorum bilgisayara.. yicekmi bakalım :) Bu arada, ticaret yapmak isteyen bir istanbullu, bugün bir günde 50-60milyon kazanabilir gibime geliyor benim ;) Özeline bakarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yarın eğer bir aksilik çıkmaz ise cdler elime ulaşacak isteyene kopyalayıp verebilirim kadiköy tarafındayım.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Daggerfall, 09 Kasım 2004 17:55 tarihinde demiş ki: Yarın eğer bir aksilik çıkmaz ise cdler elime ulaşacak isteyene kopyalayıp verebilirim kadiköy tarafındayım. oleey buyuksun bende kadıkoy tarafındayım zaten istersen konusalım haberleselimde bi aksilik cıkmasın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar