hpolatkan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Merhaba, 75M SP'li PVP hesabımı TL karşılığı satıyorum. Eveboard bağlantısı aşağıdadır. İlgilenen arkadaşlar benimle özel mesaj ile bağlantıya geçerse sevinirim. Eveboard
hpolatkan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Karakter beğenilmedi galiba... Yazıktır, günahtır arkadaşlar. Satmaktan vazgeçireceksiniz. :)
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 guzel bir farm char, pve kisminda eglence ve para kazanmak isteyenler ilgi gosterebilir. ama goruntu itibari ile pve charlara eskisi kadar ilgi yok. sana tavsiyem, normal eve-forumda isk karsiligi sat. sonra eline gecen para ile plex alip onu sat, daha cok alici olacaktir emin ol! selamlar capt.logar edit: mesaji gondermek icin bu kadar beklersen senden once cevap veren cikabilir diye uyarmadilar laaa
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 aslında güzel görünüyor gunnery PVP de olabilir. Fiyatı nedir ki belki alıcı çıkar belli mi olur_?
hpolatkan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Merhaba, ozel mesaj ile iletisime gecen arkadaslara cevap verdim. Ilginiz icin tesekkur ederim.
deliaga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 özelden mesaj attım ama dönüş yok sanırım vaz geçildi satılmaktan
Öne çıkan mesajlar