hpolatkan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Merhaba, 75M SP'li PVP hesabımı TL karşılığı satıyorum. Eveboard bağlantısı aşağıdadır. İlgilenen arkadaşlar benimle özel mesaj ile bağlantıya geçerse sevinirim. Eveboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hpolatkan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Karakter beğenilmedi galiba... Yazıktır, günahtır arkadaşlar. Satmaktan vazgeçireceksiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hasan abiye kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 guzel bir farm char, pve kisminda eglence ve para kazanmak isteyenler ilgi gosterebilir. ama goruntu itibari ile pve charlara eskisi kadar ilgi yok. sana tavsiyem, normal eve-forumda isk karsiligi sat. sonra eline gecen para ile plex alip onu sat, daha cok alici olacaktir emin ol! selamlar capt.logar edit: mesaji gondermek icin bu kadar beklersen senden once cevap veren cikabilir diye uyarmadilar laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 aslında güzel görünüyor gunnery PVP de olabilir. Fiyatı nedir ki belki alıcı çıkar belli mi olur_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hpolatkan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Merhaba, ozel mesaj ile iletisime gecen arkadaslara cevap verdim. Ilginiz icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ne kadar ÖM atar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliaga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 özelden mesaj attım ama dönüş yok sanırım vaz geçildi satılmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar