Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Şimdi bir adet DVD version oyun var elimde.Bunu setup yapılabilecek şekilde CD ye aktarmak istiyorum Yani 3gb falan bi DVD, bunun içindeki oyunun setupını CD lere bölmek istiyorum.Nasıl yapabilirim?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bildiğim kadarıyla data cab dosyalarını filan uygun boyutlarda ayırırsın cdlere yazarsın ancak bazen değişik sırada izleyebiliyor diğer tüm dosyalarıda bi cabin olduğu cdye atıverirsin büyük ihtimalle olur[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yalnız dvd de cab dosyası yok direk setup şeklinde yani onu bi şekilde bölmek lazım işte[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 setupta extract şeklinde değilse bilemicem[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bir çok setup dosyası rar ya da zip gibi sıkıştırılmış bir paketten farklı değil. Tam olarak nasıl yaparsın ya da yapabilir misin bilmiyorum fakat bir kaç fikrim var. Winrar ile o tek setup'ı harddisk'ine açıp tekrar winrar ile sıkıştırabilirsin. Ne anladık tekrar sıkıştıracaksan dersen max dosya boyutunu 680 mb civarında ayarlarsın. Bu sayede cd lere bölünmüş olur. Winrar'ın sfx şeklinde sıkıştırıp açtıktan sonra setup'ı çalıştırabilme gibi bir özelliğinin olması lazım ama tam bilmiyorum. İkinci yol ise nero image drive'ı kullanmak. Ben bunu kullanıyorum. Nero ile direk dvd'nin image'ını aldım ve nero image drive ile sanal dvd yaratıp oraya load ettim. Sorunsuz ve gayet hızlı olarak çalışmakta oyun. Dvd sürücüm bile yok üstelik :) Netten 2 dvd'lik oyun indirmiştim. Bu şekilde hallettim sorunu. Birde bir arkadaş cab leri bölmekten bahsetmiş ama o yöntem çalışsa bile kurulum aşamasında sürekli sorun çıkaracaktır bana göre. Aklıma gelenler bunlar. Kolay gelsin.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 3 gb hedeyle ben olsam hiç uğraşmam! cd versiyonunu indirir ya da satın alırım! iğrecim ama sorunsuz bir hayat sürüyorum :P[signature][hline]Medyum-Hoca Astroloji ve Tarot uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar