barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok ya ben normal karşılıyorum. tipi mipi değil de davranışları. ergen işte. herkes mallık yapmıştır illa bir çeşit o yaşlarda. hatta böyle incelemesi çok keyifli. ben de böle şeyler yaptım mı lan acaba diye düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Red said: inc çok başarısız ya bieber görünümlü emo nesilden. ailesiyle kavga edip evden kaçan intihar edenlerden. devamlı bi seks yapıyorum mesajları atıyor sdfds.maks 13 abi yok bi alakasi yapmiyo oluyim hadi sizimi kircam bu arada sacim 3 yasindan beri ayni :D hatta fotograf bile koyabilirim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fistan said: tipe gel bi de bob marley var tshirtun ustunde ağzının üstüne dogru bi çakıcam yarısı boşa gidecek ahahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hanginiz 17 yaşında böyle değildiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 "nutella yerim" said: oglum bi kat daha moralim bozuldu,bu adamın sevistigi evrende ben niye elizabet hala abi sen moralini kendin bozuyorsun da ondan salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 barbu said: yok ya ben normal karşılıyorum. tipi mipi değil de davranışları. ergen işte. herkes mallık yapmıştır illa bir çeşit o yaşlarda. hatta böyle incelemesi çok keyifli. ben de böle şeyler yaptım mı lan acaba diye düşünüyorsun. abi gercekten ben o lafi ne kafayla yazdigimi bilmiyorum ozur diliyorum tekrardan sacmaladigim icin o mesajdan ayrica simdi taam mi olayi olmasin da :D yasimdan dolayi normal olarak duygusal inisler cikislar oluyo bunu farkli yerlerde farkli zamanlarda istek disi vurdugum oluyo hayir fistan git disarda al ofkeni cocuklardan tecavuz mu ettiler de bu kadar sinirlisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 benjani said: hanginiz 17 yaşında böyle değildiniz ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lan bi dakka o saçlarla nasıl alıyorlar seni okula? hangi okuldasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 benjani said: hanginiz 17 yaşında böyle değildiniz biz değildik abi.yeni 17 ler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 barbu said: lan bi dakka o saçlarla nasıl alıyorlar seni okula? hangi okuldasın sen? almanya lubeckte yasiyorum kimsenin hala sormadigi olay o bakiyim kim sorcak dedim :D 2 senedir yurtdisi 1 senedir almanyadayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 20 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 olm sen de başka mallık yapmışsındır. ergenken mallık yapmayan yok yani. ben yapmadım diyen de hala ergen inadına sahiptir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dasaaa said: "nutella yerim" said: oglum bi kat daha moralim bozuldu,bu adamın sevistigi evrende ben niye elizabet hala abi sen moralini kendin bozuyorsun da ondan salak yaşam koçum dasaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Red said: benjani said: hanginiz 17 yaşında böyle değildiniz biz değildik abi.yeni 17 ler böyle http://img406.imageshack.us/img406/5179/18879106942909322341100.jpg herhalde bu sendin red http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250539_3963470798382_1505097984_n.jpg bu da fistan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 incdarkness said: hayir fistan git disarda al ofkeni cocuklardan tecavuz mu ettiler de bu kadar sinirlisin? 6 yasindan beri sinirlenmedim nasıl bi iniş çıkış bu sendeki valla bravo yok tecavuz mu ettiler falan :) tam üstüne gidilmeliksin aslında da dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 "nutella yerim" said: dasaaa said: "nutella yerim" said: oglum bi kat daha moralim bozuldu,bu adamın sevistigi evrende ben niye elizabet hala abi sen moralini kendin bozuyorsun da ondan salak yaşam koçum dasaa <3 lan ist'de az uzun zaman geçirsem sana senin arkadaşlarından güzel birisni hemen ayarlarım zaten yaw. giderek iyileşiyorum bu çöp çatanlık işlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok ben buydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dasaaa said: "nutella yerim" said: dasaaa said: "nutella yerim" said: oglum bi kat daha moralim bozuldu,bu adamın sevistigi evrende ben niye elizabet hala abi sen moralini kendin bozuyorsun da ondan salak yaşam koçum dasaa <3 lan ist'de az uzun zaman geçirsem sana senin arkadaşlarından güzel birisni hemen ayarlarım zaten yaw. giderek iyileşiyorum bu çöp çatanlık işlerinde. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 olm error liseliyle mi eğleniyorsunuz lan. sdfsdfgsfsdfsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok lan gozluk yoktu bende aha iste ben de buyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fistan said: incdarkness said: hayir fistan git disarda al ofkeni cocuklardan tecavuz mu ettiler de bu kadar sinirlisin? 6 yasindan beri sinirlenmedim nasıl bi iniş çıkış bu sendeki valla bravo yok tecavuz mu ettiler falan :) tam üstüne gidilmeliksin aslında da dur bakalım acinasi bi insansin 29 hadi 28 yapalim da biraz gencles hala millete satasmak icin yer ariyorsun senin mantiginda her bob marley dinleyen herkez jamaicali atletli mi olucak? ben kendim boyle giyinmeyi seviyorum kimseye de saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum ha soran olmus biz niye hala elizabeth diye cevap basit sosyalles abi biraz tabi sana bunu soylemem garip yasin benden buyuktur baya sdf ama olsun yani kiz yapmasi basit bayaa bi bizim burda mesela gece bos evin var ortalama tipin var direk alternatif barina git atarsin bi kiz en kotu 1-2 kere hayir yersin ( oda tek isen sebebi de abaza sanabilirler sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lan said: sosyalles abi biraz dijitalde yazılanı doğru kabul etmeyin olm ahahahahhaha adam haremde gibi bişi. daha sosyalleşirse belediye başkanlığına adaylığını falan koysun bence. her evden 1 oy falan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 benden mi bahsediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 cok guzel cikarimlar yapiyorsun hayran kaldim bob marley tshirtu giyenlerin jamaikalı olmasi istedigimi anlamissin yoksa orda o tiple bob marley tshirtunu bagdastiramamin baska bi aciklamasi olamazdi bara gitmiyorum gitsem bende çakıcam senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 aynen öle kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar