Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bu sorun benim samsung galaxy s'de vardi ama 4 yil kullandiktan sonra oldu tabi. Custom rom kurabiliyorsaniz omni ve paranoid akiyor yoksa factory reset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 BabacumMostors said: benim telefonda sms yazarken şöyle bir sıkıntı oluyor, harflere basıyorum basıyorum yazmıyor duruyor bi sonra lag oluyor gibi zıpırıt diye yazı ekrana geliyor.. başına gelen var mı bundan? nedir? adam sormuş oğlum. BabacumMostors said: BabacumMostors said: bende şu oluyor, sms yazarken ekranda görüntü donuyor sonra bütün yazamadığımı sandıklarım yazılmış olarak mesaj metnine geliyor virüs müdür? ahah amk sorulmuşu varmış burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 custom rom kullanmıyorum da arkada bir şeyler rami şişiriyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 epey bir şeyi kapattım düzeldi ahah güzel bir task killing programı önerebilir misiniz? arka alanda da çalışmasın bazı programlar sadece ben açınca çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bende de kilit tuşunun hassasiyeti azaldı. bazen kilit açılmıyor bazen kilitlenmiyor vs. Araştırdım da 1 yılını dolduran bir çok telefonda bu sorun varmış. Bu problemi olmasa hala taş gibi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 BabacumMostors said: epey bir şeyi kapattım düzeldi ahah güzel bir task killing programı önerebilir misiniz? arka alanda da çalışmasın bazı programlar sadece ben açınca çalışsınClear Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 bir arkadaşım üç kere değiştirtti o tuşu yine bozuluyor. kronik sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi benim daha bir yıl olmadı ya.. ama bi iyi çalışıyor bi kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 5.0 ın ayak sesleri. http://www.androidpolice.com/2014/11/13/android-5-0-build-lrx21t-locked-loaded-nexus-4-coming-soon/ https://twitter.com/Rookie0ne/status/532624788779331584 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Tam yeter değiştireyim artık şu telefonu dediğimde yeni bi major versiyon geliyo. Helal google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ben yazılım desteği çekilene kadar kullanmaya niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 normalde 18 ay yazılım desteği veriyordu google, bu sefer bir değişiklik yaptı ve bizim 2 yıllık telefonlara update gelicek. Yeni runtime'ın eski donanımlarda da hızlı çalışabilmesi ile alakalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 iyi iyi kafadan 1,5 sene daha kullanılır bu telefon eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 AHANDA LOLİPOP GELDİ!!! ama saçmaladı telefon sdf indirip kurmaya mı çalışıor ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Bana gelmedi hala. Sabah 6da kontrol etmiş telefon en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 İndirmeyin dedeler. Wifi bugı var, çoğu zaman bağlanamıyor falan. 5.01 falan çıkmasını bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Hala yok. Bugdan dolayı OTAyı mı durdurdular ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bende wifi sorunu olmadı şirkette ve evde bi de kahvecilerde bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 İlginçtir evde bende de olmadı , ama şrkette falan wifi seçim ekrnına girerken bile kasıyo. Bu arada wifi bugı nexus 4e özgü değil, 5, 7, 9 falan hepsinde varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 nerde bu lolipop beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Bu lollipop güncellemesi resmi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ilk defa bi güncellemeyi ilk ben alıyosum sanırım dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Dün gece geldi nihayet güncelleme de, arayıcıda gene bütün kişileri görüyorum. Kişiler uygulamasında sadece google hesabım seçili ama arayıcıda skype zit zibil bir ton insanın ismi çıkıyor. Filtreleme seçeneğini bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 2 gündür kur kur diyip durdu dün gece kurdum bende. sıkıntı olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 play store a girmiyor ne yaptıysam, var mı başka bu sorunu yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar