Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dolar fırladı ya, onu bahane edip çakarlar yine nexus 5 e umarım microsd koyarlar. anlamıyorum ne kadar zor bi giriş yapmak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Cloud kullanip para bayilmani istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 32gb bir telefon almak daha mantıklı sdli telefon almaktan, sd yavaşlatıyor telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Şurda Kasım'da açıklanacak demişler doğru mu? http://www.scroll.com.tr/120347/nexus-5-boyle-gorunecek/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 nexus serisinin cikis tarihlerine bakildiginda 20 ekim gibi gorunuyor cikisi ya da sunumu. 5 kasim mantikli gorunuyor. en gec oda. alet buna benzer olacak gibi, teknik ozellikleri cikti ortaya zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 4.4 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Açıp baktım şimdi updatelere download 238.9mb'da takılmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bana niye gelmedi la yoksa geldi de benmi farketmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Çok bi olayı yok zaten. Bi değişiklik rehber ve arayıcıda var. Artı artık mesaj alıp göndermek için varsayılan uygulama seçebiliyorsun. Ha birde sistemin harcadığı ram düşmüş benim ram kullanımı 700lerdeyken 500lere düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ekran kilidinin yanına fotoğraf çekme şeysi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kilit ekranına nasıl widget ekliyoruz onu çözemedim hala =) Daha öncede sola çekince kamera sağa çekince mesaj ekranı çıkıyordu zaten kamera ikonunu neden eklemişler anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 BalisticGel said: Çok bi olayı yok zaten. Bi değişiklik rehber ve arayıcıda var. Artı artık mesaj alıp göndermek için varsayılan uygulama seçebiliyorsun. Ha birde sistemin harcadığı ram düşmüş benim ram kullanımı 700lerdeyken 500lere düştü. arayıcının yeni tasarımı bariz kötü. Ama bşka bi yenilik google cloud print var. Telefonumdaki ıvır zıvırı direk basabiliyorum evdeki printerdan. Bu güzel bi yenilik. Dokundur öde de aslında çok güzel de işte bütün güzel google özellikleri gibi sadece amerikada bşladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 O da HP'nin belirli yazıcılarıyla mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 BalisticGel said: O da HP'nin belirli yazıcılarıyla mümkün. Şimdi link vermeye üşendim de 4, 5markanın bütün network yazıcıları destekliypr. Kaldı ki gerek yok, yazıcıyı bağladığın bilgisauarda chrome kuruluysa bilgisayat açık olduğu sürece aynı şekilde çıktı alınabiliyo, ben de böyle kullanıyorum bu haliyle bile çok iş görüyor. Ha bı arada 4.4le beraber pil süresi de iyileşti azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Onu bende fark ettim baya düştü pil tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 şimdi şöyleki bi 4-5 ay önce aldım bu telefonu ben. bundan önce galaxy nexus vardı fakat elimden düşüp ekranı pert olunca değiştirmek zorunda kaldım. neyse alır almaz kitkatlı geldiğinden dolayı telefon bundan önceki android sürümündeki performansını bilmiyorum ya da hatalarını vs. telefonda şu ana kadar şunları gözlemledim; 1. skype kullanırken telefonda menüye girmek neredeyse imkansız. ekran kendini karartıyor otomatik olarak ve tuş kilidi aç/kapat falan işe yaramıyor. 2. bazen arama geliyor, telefon çalıyor fakat kimin aradığı görünmüyor. arama kaydı tuşuna bastığında "çağrıya geri dön, beklet" vs gibi bi menü çıkıyo fakat onlara da erişim olmuyor. 3. arada kameraya girdiğimde telefon kendini resetliyor. bunlar ve bunlara benzer minor/major problemler var. şimdi bu problemler telefonla mı alakalıdır ya da android sürümüyle mi alakalıdır? sizde de var mı? nasıl çözerim? var mı bildiğiniz bi şeyler ağabeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben 1 yıldır kullanıyorum şu dediklerin ne başıma geldi nede bir başkasından duydum. Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bende şu oluyor, sms yazarken ekranda görüntü donuyor sonra bütün yazamadığımı sandıklarım yazılmış olarak mesaj metnine geliyor virüs müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yok hiç fabrika ayarlarına dönmedim açıkçası. telefonu aldığımda adam sim kartı çıkartıp fabrika ayarlarına dönüp verdiydi bana. o gün kurduğum programlar vs ile devam ediyom. fabrika ayarlarına dönsem bi yararını görme ihtimalim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bi virüs programıyla tarayın abi bence bi şey çıkmazsa basın formatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 var mı önerebileceğin virüs programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 benim telefonda sms yazarken şöyle bir sıkıntı oluyor, harflere basıyorum basıyorum yazmıyor duruyor bi sonra lag oluyor gibi zıpırıt diye yazı ekrana geliyor.. başına gelen var mı bundan? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 BabacumMostors said: bende şu oluyor, sms yazarken ekranda görüntü donuyor sonra bütün yazamadığımı sandıklarım yazılmış olarak mesaj metnine geliyor virüs müdür? ahah amk sorulmuşu varmış burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 BabacumMostors said: benim telefonda sms yazarken şöyle bir sıkıntı oluyor, harflere basıyorum basıyorum yazmıyor duruyor bi sonra lag oluyor gibi zıpırıt diye yazı ekrana geliyor.. başına gelen var mı bundan? nedir? Benim nexus 4 de 1 senedir 1 kere bile karşılaşmadım. custom rom fln mı attın? Telefonun klavyesi şişiyor, ram kullanımı yoğunsa arka planda sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 DeadSkinMask said: var mı önerebileceğin virüs programı? Avast kullanıyorum ben, chip dergisinde karşılaştırmaları okumuştum; en iyi tespit edebilen bedava program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar