dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Dynun said: dasaa biliyorum beni seviyosun. her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 4.3 geldi. güncellemede sıkıntı yaşayanlar... said: 1. Go to Settings -> Apps -> All 2. Find Google Services Framework. 3. Tap on Force Stop. 4. Select Clear Data. 5. Head back to the Nexus 4’s Settings, go to About, and check for a System Update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Güzel telefon, 3 haftadır kullanıyorum. Şarjı bana 2 gün gidiyor yoğun kullanımda 1 gün. 4.3 sürümüyle performansı baya arttı ama şarjı biraz daha hızlı gidiyor gibi. Telefonun ısındığı doğru ama diğer denk telefonlardan daha fazla ısınmıyor, overheat olmadı bende henüz ama hissedilirliği daha fazla, sebebide yoğunluğu plastikten daha fazla olan arka cam yüzey. Plastik olsaydı (içindeki küçük hava kabarcıklarından dolayı yalıtım değeri daha yüksektir) bu kadar hissedilmezdi sanırım. Telefon hızlı, fiyat-kalite konusunda aynı seviyede olan diğer bütün cihazlardan açık ara daha iyi bence. Gidip s4 one vs. telefonlara 1600+ tl vermek mantıksız geliyor bana. 1200 liraya alabileceğiniz en iyi akıllı telefon diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 1200 mu? Samsung falan EU fiyatina satilirken bunlar niye boyle fazladan %30 gecirmis ki? 289 pound'a aldim ben telefonu. 8gig olani da 239 falandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 860a falan var kliksada, arkadaş kazık yemiş biraz = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 1200 kliksada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon/901758927 hala 1200 lira di said: 1200 mu? Samsung falan EU fiyatina satilirken bunlar niye boyle fazladan %30 gecirmis ki? 289 pound'a aldim ben telefonu. 8gig olani da 239 falandi.Bkz: Türk Vergi Sistemine Giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Lan arkadaşlar ben bu telefonla Galaxy S3 arasında kaldım. Ama yakında Nexus 5 çıkacak diyolar. Sizce hiç beklemeden S3 mü alayım yoksa Nexus 5'i mi bekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yüreğinin götürdüğü yere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 S3 alma. nexus 4 al veya 5 i bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ahmetalttan said: Lan arkadaşlar ben bu telefonla Galaxy S3 arasında kaldım. Ama yakında Nexus 5 çıkacak diyolar. Sizce hiç beklemeden S3 mü alayım yoksa Nexus 5'i mi bekleyeyim?nexus 5 yıl sonunda çıkacak diyorlar bilmiyorum buraya ne zaman gelir. n4 geç gelmişti. s3 alma ama hatta samsung alma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Samsung'u niye almasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 arayüz, hiçbir zaman kullanmayacağın ve telefondan kaldıramadığın yazılımlar vs. samsung yazılım-donanım optimizasyonu konusunda çok kötü. telefonu rootlayıp custom rom kurarsanız anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Telefon rehberine yeni eklenen kişiler direk simede kaydediliyor mu yoksa sadece google hesabında mı kalıyor bilen var mı? Edit: Uygulamayla oluyomuş sadece =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 lazerbulbul said: Samsung'u niye almasın ki? Samsungu niye alsın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 BalisticGel said: arayüz, hiçbir zaman kullanmayacağın ve telefondan kaldıramadığın yazılımlar vs. samsung yazılım-donanım optimizasyonu konusunda çok kötü. telefonu rootlayıp custom rom kurarsanız anlayacaksınız. Androidde kaldirilamayan program yok dostum, root edip herseyi kaldirabilirsin, hatta tamamen silebilirsin.Yerinde olsam htc one google surumunu alirdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 miyaw33 said: BalisticGel said: arayüz, hiçbir zaman kullanmayacağın ve telefondan kaldıramadığın yazılımlar vs. samsung yazılım-donanım optimizasyonu konusunda çok kötü. telefonu rootlayıp custom rom kurarsanız anlayacaksınız. Androidde kaldirilamayan program yok dostum, root edip herseyi kaldirabilirsin, hatta tamamen silebilirsin.Yerinde olsam htc one google surumunu alirdim bu aradaBende aynı şeyi söyledim zaten. :S HTC One Google Play Edition Türkiyede satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 miyaw33 said: BalisticGel said: arayüz, hiçbir zaman kullanmayacağın ve telefondan kaldıramadığın yazılımlar vs. samsung yazılım-donanım optimizasyonu konusunda çok kötü. telefonu rootlayıp custom rom kurarsanız anlayacaksınız. Androidde kaldirilamayan program yok dostum, root edip herseyi kaldirabilirsin, hatta tamamen silebilirsin.Yerinde olsam htc one google surumunu alirdim bu arada Iyi diyosun hos diyosun da, mekanist gibi sacma bir app'i kaldirmak icin telefon root'lama mecbur birakilmak zaten sacma olan. Yani bu olay end-user'in derdi olmamali hic bir zaman. Ayni sey bazi google app'leri icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Hangi telefonda gereksiz yazilim yokki? Google surumleri haricinde boyle bir tel yok, nexus larda kisitlanmis telefonlar, yok sd card yok radyo.iosa deginmeye gerek yok orda yat dediginde yatacak kalk dediginde kalkacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ne diyonuz şimdi Galaxy S3 alayım mı almayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 miyaw33 said: Hangi telefonda gereksiz yazilim yokki? Google surumleri haricinde boyle bir tel yok, nexus larda kisitlanmis telefonlar, yok sd card yok radyo.iosa deginmeye gerek yok orda yat dediginde yatacak kalk dediginde kalkacaksin evet yok ama samsung bokunu çıkarıyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ahmetalttan said: Ne diyonuz şimdi Galaxy S3 alayım mı almayayım mı? Alma git nexus 4 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 32gb versiyonu olsa hiç düşünmeden alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Şimdi ne çok soru sordun be koduğumun herifi diyeceksiniz ama sizce Nexus 5'in Türkiye fiyatı ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahmetalttan said: Şimdi ne çok soru sordun be koduğumun herifi diyeceksiniz ama sizce Nexus 5'in Türkiye fiyatı ne olur?1500den fazla olmaz. Nexus 4 ilk çıktığında 1400 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar