Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG Nexus 4

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
4.3 geldi. güncellemede sıkıntı yaşayanlar...

said:
1. Go to Settings -> Apps -> All

2. Find Google Services Framework.

3. Tap on Force Stop.

4. Select Clear Data.

5. Head back to the Nexus 4’s Settings, go to About, and check for a System Update.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Güzel telefon, 3 haftadır kullanıyorum. Şarjı bana 2 gün gidiyor yoğun kullanımda 1 gün. 4.3 sürümüyle performansı baya arttı ama şarjı biraz daha hızlı gidiyor gibi. Telefonun ısındığı doğru ama diğer denk telefonlardan daha fazla ısınmıyor, overheat olmadı bende henüz ama hissedilirliği daha fazla, sebebide yoğunluğu plastikten daha fazla olan arka cam yüzey. Plastik olsaydı (içindeki küçük hava kabarcıklarından dolayı yalıtım değeri daha yüksektir) bu kadar hissedilmezdi sanırım. Telefon hızlı, fiyat-kalite konusunda aynı seviyede olan diğer bütün cihazlardan açık ara daha iyi bence. Gidip s4 one vs. telefonlara 1600+ tl vermek mantıksız geliyor bana. 1200 liraya alabileceğiniz en iyi akıllı telefon diyebilirim.
Mesaj tarihi:
1200 mu? Samsung falan EU fiyatina satilirken bunlar niye boyle fazladan %30 gecirmis ki?

289 pound'a aldim ben telefonu. 8gig olani da 239 falandi.
Mesaj tarihi:
http://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon/901758927

hala 1200 lira

di said:

1200 mu? Samsung falan EU fiyatina satilirken bunlar niye boyle fazladan %30 gecirmis ki?

289 pound'a aldim ben telefonu. 8gig olani da 239 falandi.
Bkz: Türk Vergi Sistemine Giriş
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ahmetalttan said:

Lan arkadaşlar ben bu telefonla Galaxy S3 arasında kaldım. Ama yakında Nexus 5 çıkacak diyolar. Sizce hiç beklemeden S3 mü alayım yoksa Nexus 5'i mi bekleyeyim?
nexus 5 yıl sonunda çıkacak diyorlar bilmiyorum buraya ne zaman gelir. n4 geç gelmişti. s3 alma ama hatta samsung alma :D
Mesaj tarihi:
arayüz, hiçbir zaman kullanmayacağın ve telefondan kaldıramadığın yazılımlar vs. samsung yazılım-donanım optimizasyonu konusunda çok kötü. telefonu rootlayıp custom rom kurarsanız anlayacaksınız.
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

arayüz, hiçbir zaman kullanmayacağın ve telefondan kaldıramadığın yazılımlar vs. samsung yazılım-donanım optimizasyonu konusunda çok kötü. telefonu rootlayıp custom rom kurarsanız anlayacaksınız.

Androidde kaldirilamayan program yok dostum, root edip herseyi kaldirabilirsin, hatta tamamen silebilirsin.Yerinde olsam htc one google surumunu alirdim bu arada
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

BalisticGel said:

Androidde kaldirilamayan program yok dostum, root edip herseyi kaldirabilirsin, hatta tamamen silebilirsin.Yerinde olsam htc one google surumunu alirdim bu arada
Bende aynı şeyi söyledim zaten. :S HTC One Google Play Edition Türkiyede satılmıyor.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

BalisticGel said:

Iyi diyosun hos diyosun da, mekanist gibi sacma bir app'i kaldirmak icin telefon root'lama mecbur birakilmak zaten sacma olan. Yani bu olay end-user'in derdi olmamali hic bir zaman.

Ayni sey bazi google app'leri icin de gecerli.
Mesaj tarihi:
Hangi telefonda gereksiz yazilim yokki? Google surumleri haricinde boyle bir tel yok, nexus larda kisitlanmis telefonlar, yok sd card yok radyo.iosa deginmeye gerek yok orda yat dediginde yatacak kalk dediginde kalkacaksin
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Hangi telefonda gereksiz yazilim yokki? Google surumleri haricinde boyle bir tel yok, nexus larda kisitlanmis telefonlar, yok sd card yok radyo.iosa deginmeye gerek yok orda yat dediginde yatacak kalk dediginde kalkacaksin

evet yok ama samsung bokunu çıkarıyor o ayrı
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...