Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diaz - Ares?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne ozelligi var bu Diaz'in . Ph felan acsalarda bi lvl kasssak :))) cok zorr abi ya.Kasılmıyo lvl orjinal server super di yaa[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
Ozan, 05 Kasım 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Tüh Diaz'da başlamıştım.. neyse geç olmadan geçiim bari

[Bu mesaj Ozan tarafından 05 Kasım 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]

Kal diezde kas hem areste Brethte adam bulamazsın su an kasacak hemde su anki mevcut playerlarla aranda daglar kadar lvl farkı var, diezde daha rahat party bulursun
Mesaj tarihi:
sen en iyisi dieze gir ama türk olduğunu çaktırma
anca öle rahat edersin dicem ama hertaraf dolu bunlarlan
hep bleşcilik hep aynı şey adamlar zevk almıyorlar lvl atlamakdan yaratık kesmekten ozmn ne diye oynuyorlar anlamıyorum sanki iki büyü atınca manalatı tekrar dolmıcak sanki tamir ederken itemleri çok fazla para tutacak adamlar nasıl beleşçilik yaparım diyorlar oh walla içimi boşalttım[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Turkler o kadar kotu degıl be..zaten ıstemessen partyden cıkarsın..
Ben daha bitane karsılastım ole..

[Bu mesaj Suark tarafından 08 Kasım 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi priest karakter açayım dedim. Adonisde de priest oynuyordum. Bide salaklık yapıp türk olduğumu söyledim zaten aynı gün bıraktım o karakter ile oynamayı. Sakın party leaderken türk olduğunuzu açıklamayın :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
valla arez de cok lag oluodu 46 mage ı bırakıp diez e gectım su an lag sorunu yok ama ılerde ne olur bılemıorum su an 44 mage kastım ama level atlamak ares e gore daha zor su an ben arese sıfırdan baslamıs olsam 47 falandım ama diezde dhaa 44[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
  • Yeni Oluştur...