Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Merhaba arkadaşlar, craft skillerinden hangisi sizce avantajlı, en çok hangisi para kazandırıyor. Ayrıca fishing ile iyi para kazanabiliyormusunuz ve hazine sandığı çıkarma olasılığı yüksekmi? Enchanting ile uğraşan arkadaşlar, yanına ek skill ne aldınız ve çok zor ve masraflı olduğu söyleniyor ne diyorsunuz? Ben leatherworking kasıyorum, sadece birkaç tane leather armor yaptım kendim için, iyi para kazandırıyor sayılır ama bazen kestiğiniz yaratıklardan, yaptığınızdan daha iyi leather set çıkınca sinir oluyorsunuz ve boşa uğraşıyorsunuz gibi geliyor ve level 40'tan sonra yaratıklardan düşen setlerin leatherworking ile yaptıklarınızdan daha iyi olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben mining,blacksmithing aldim.su an 110 mining,90 da blacksmithing var pek kasamadim.ama para konusunda iyi,sorun maden bulmak.yani sadece daglarin ustunde cikiyor haliyle,level kastigin yer daglik bir yerse cok iyi para getiriyor.digerlerini tam bilmiyorum,ama tailor itemlari durmadan drop oluyo,bu arada ben 3. craft skilli teach edebiliyorum,nasi oluyor anlamadim o.O[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 1. Paraya ihitiyacim olmuyor. Itemlar yaratiklardan dusuyor. 2. Warior oldugum icin miner bs aldim, bakalim ne kadar iste yariyacak. 3. Potionlar yararli olabiliyor yanliz, o tarafa yonelebilirsiniz isterseniz.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 o üçüncü craft skilli değildir de secondary skilldir. benim gördüğüm kadarıyla mining oldukça karlı, truesilver çıkarmaya başladığınız an para akıyor. bir de alchemistler çok güzel para yapıyor onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Herbgathering + Alchemy Shaman oynuyorsan tam sana göre :D benim rogue a ne proffession alacam karar veremedim yanlız. First Aid alacam uo daki bandaj olayına benziyosa eğer...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 onu zaten alabilirsin. bakın arkadaşlar bi daha yazıyorum. first aid, cooking ve fishing zaten alınabiliyor. bunların üzerine bir de 2 tane trade skill alacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Okumak lazım...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence avantajı bırakın, hangisinden zevk alıyorsanız onu seçin. beta testi de bunları denemek için en iyi zaman herhalde. ha yok ben en avantajlı, en iyi para veren şey dışında bir şeyden zevk almam derseniz seçim sizin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 150 bs 140 mining kastim lvl 20 paladinimde harika itemlar yapilabiliyor.. ve enchanter lar bs itemlara bagli silver rod falan gibi. baya karli bir iş ama millet te para olmadigindan kimse birsey alamiyordu haliyle vendora satiyordum :D genede baya para getiriyordu. fakat bs in olacaksa bir alt charindada skinner ve leatherworker olsun.. ihtiyac oluyor leather a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Birde, her ırk her skilli alabiliyormu? Night Elf karakterim var ama bazı skilleri öğrenecek yer bulamadım. İnsanların yaşadığı yere mi gitmem gerekiyor öğrenmek için? Tabii oraya gitmekte başka bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ben rogue ile oynayacağım için rogue da deri set giydiğinden dolayı leatherworking diye düşündüm ama bana şu anda çok bir katkısı yok. Level 21 undead rogue um var skinning 135, leatherworking 85 şu anda. Skinning kasmak çok kolay ama leatherworking çok kasamadım. Ama zaten deri set bulabiliyorum yaratıklardan düşüyor yada questten kazanıyorum ama rogue için önemli olan stamina ve agility olduğuna göre enchanting ile onları maximum yapabilirim ki bu da warriorlara bile kafa tutmam demektir. Enchanting hakkında bilgisi olan varmı? Fishing kasan varsa bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 En güzel trade skilli /Blinky[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Qui oyun çıktığından beri pek uğrayamadım siteye atlamışım bu yazıyı yinede sağol okumuş oldum. Ama orada da enchanting hakkında bilgi yok kimse kasmıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Nicholas-VanHorn, 10 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Ben rogue ile oynayacağım için rogue da deri set giydiğinden dolayı leatherworking diye düşündüm ama bana şu anda çok bir katkısı yok. Level 21 undead rogue um var skinning 135, leatherworking 85 şu anda. Skinning kasmak çok kolay ama leatherworking çok kasamadım. Ama zaten deri set bulabiliyorum yaratıklardan düşüyor yada questten kazanıyorum ama rogue için önemli olan stamina ve agility olduğuna göre enchanting ile onları maximum yapabilirim ki bu da warriorlara bile kafa tutmam demektir. Enchanting hakkında bilgisi olan varmı? Fishing kasan varsa bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler. leatherworking 115 civarı, skinining 150+.şuan +agility ve +stamina veren eşyalar yapabiliyorsun ki bunlarda çok önemli rogue için.Sadece eşyalardan 100 üstü hp +10 civarıda agility geliyor şuan.Bunları auction house'dan alabilirsin de.Eğer yeni bir karakter açacaksanız tavsiyem herbalism,alşchemy yapmanız çok işe yarayan bir skill ayrıca satması da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oooo millet epey gelısmıs afferım kasın kasın :P rogue ıcın leather tek gecerım butun herseyımı kendım yaptım shoulder harıc :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 aldıgımız bir craft skillini degiştirme imkanımız varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 var. unlearn edebiliyorsun craft skillerini skill tablosundan.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Lind3r0th merhaba, leatherworking de yapılan setlere thottbott'an baktım ve bazı mail setleri yaptığını gördüm. Bu setleri rogue giyebiliyormu merak ettim(mesela dragonscale). Eğer giyebiliyorsa süper gerçekten ama aksi takdirde bir leatherworker'ın mail setle ne işi var sorusu aklıma gelir. Sen level kaça kadar oynadın ve lvl 40'tan sonra yaratıklardan düşen setler leatherworker'ın yaptıklarından daha iyi olduğu söyleniyor doğru mu biliyormusun(öyleyse mantıksız bence)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Her warrior ve paladinlerin seçtiği gibi bendede blacksmith ve mining var.Başlarda güzel itemler yapamiyosun ama ilerde blacksmith gelişince çok sağlam itemler yapabiliyosun.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar