Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Dün yükledik babamın bilgisayarına, bugün küt diye sorunla karşılaştık. Windows her açılırken şire soruyordu, onu kaldırmaya çalışırken bir şekilde admin kullanıcı ile girmeme rağmen ayarları değiştiremeyeye başladım. a) Bu admin'in admin olamaması nasıl düzelir? b) Açılışta şifre sormasını nasıl engelleriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 o şifre olayını bende kaldıramadım ya uyuz ediyo her açılışta şifre girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 b) Win+R netplwiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oh be tskkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 GERGE said: b) Win+R netplwiz b'nin cevabı a'ya bağlı aslında :) netplwiz'İ ben de gördüm internette arattığımda ama onu yapınca bir command prompt çıkıyor ve admin şifresi yazıp evet'e basın diyor. Ama işin garip yanı ortada şifre yazacak biryer olmaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Command Promt çıkmıyor bende. Şu çıkıyor: http://i.imgur.com/m3fF8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ya pardon, yanlış yazmışım. Cmd değil, demek istediğim hani ekrana "izin veriyor musunuz?" diye birşey çıkıyor ya, admin yetkisi gereklidir falan diye. Orada ne şifre girmelik bir yer var ne de Evet'e basılabiliyor. Kilit direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Orada şifre soruyor bana. Bir ay kadar önce böyle bir sorun ben de yaşamıştım, hesabıma erişemiyordum. Windows 8 içinde hazır bir yönetici hesabıyla geliyor, normalde kapalı ama. Linux'dan esinlenip root hesabı yaratmışlar gibi. Şu şekilde aç onu: Win+R lusrmgr.msc Users Administrator Account is disabled'ı kapat. Eğer sisteme hiç giremiyorsan yönetici olarak Metro'daki PC Setting'e gir. General tabında Advanced Start-up'ı seç. Açıldığında Troubleshot>Advanced Options>Command Promt yolunu izle. Şunu komutu gir sonra da: net user administrator /active:yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bizdeki hesaba admin yetkileri vermeye çalıştım oradan ama olmadı, o işi nasıl halledeceğiz? edit: ikinci dediğini de yaptım ama hala admin ile giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Oradan hesaba tıklayıp Member Of'a geleceksin işte. Eğer olmuyorsa ama yeni hesap yaratın. Dediğim gibi, sorunların Windows'un sunduğu yollar dışında çözümünü bilmiyorum. Eğer Windows'un yoluyla çözemiyorsan hesapta normalin ötesinde bir sorun var demek. Sıfırdan hesap en kolayı olur sanırım. O dediğim hazır yönetici hesabıyla ekle o yeni hesabı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bir yol daha var. Win+W Change account type Orada yaptığımızın basit GUI şekli buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 oof of olmadı da olmadı. Olursa bir çaresini bulursam yazacağım buraya. Gerçi her zaman en iyi çare formatı atmak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 uac Akel, umarım yanlış anlamamışımdır derddini, uac var 2de1 izin veriyor musun diye çıkmaya sebep olan, kaldırabiliyosun tamamen, link attım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi admin yetkisi isteyen herhangi birşeye dokunamıyoruz şu an. O yüzden bunu kaldıramayız gibi :) O laptop bursa'da şu an, ben istanbuldayım. Ben bir daha Bursa'ya gidene kadar birileri düzeltmezse o işi format atarız napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar