autoshape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 amerikaya tanıdıklarım gitti ipad istettim sonra ipad mini ile birlikte ipad 4th generation'da gelmiş hemen mesaj attım almayın diye ama almışlar ve şimdi 3.jenerasyonda üretimini durdurmuşlar ipad 2 ve 4th generation satıyorlar bunun nedeni var mı? çok kötü patladım biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 iade etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 geldi çoktan buraya. üretimini durdurmaları garip ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 usden ucuza gelmiştir illa belki burda o fiyatlara satabilirisin dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hayır işin acaip yanı satışlar 23ünde durdurulmuş deniyor e bizimkiler nasıl aldı onlar sonra gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çin malı o eyped ezan okuyor. namaz kıldırtıyor kaldırınca "çok şükür" diyor kuran okumayı bitip de masaya bırakınca "allah kabul etsin" diyor. ezan sesi duyunca sallallahu aleyhuvessellem falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kutusunu acmadan okutursun burda rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mevlüt okutuyor kutusunu açmadan deli gömleğini getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kaça satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yok abi satmam ya kalsın öyle artık. benim merak ettiğim biye 3ün üretimini durudurup 2yi satmalarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya.. satsana.. işine yaramaz o hem senin daha iyisi çıktı bence sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hani normalde kurtulmak için üstüne para vermen lazım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sevap satın alınmaz. sevap başkasına satılmaz evladım. adam dinini, ey ped3 ile öğrenecek. ben sana gelince getiririm bi ey ped 3. sen de namaz kılmayı, oruç tutmayı öğrenirsin. zekat app'i çok işine yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 4 hangi ara çıktı lan 3ü yeni aldıydık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 seninki de kaldırınca "allahuekber" diyecek mi ey mümin? mühim olan kaldırınca "allahuekber" demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 senko said: 4 hangi ara çıktı lan 3ü yeni aldıydık daha şşşt.. satsana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 4gli olan en son çıkan değil mi yeni modelimi çıktı abv hipstershit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 son bir ayda alanlara otomatik degisim yapıyorlar falan deniliyordu birkaç yerde bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ipad 3 un guclusu cok hafif. pek bir fark yok yani aralarinda daha iyi islemci falan filan. neden panik yapmis ki arkadas 4 almayin 3 alin diye onu cozemedim ben. mis gibi iste en son surumu almislar. ipad 2 buyuk ekran dusuk cozunurluk ucuz, ipad 3-4 (aynilar sadece islemci daha iyi ve enerji tasarrufu vs daha iyi 3 den, boyle olunca 3u uretmeleri mantiksiz) yuksek cozunurluk guclu pahali, ipad mini .. mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 3. Jenerasyonu patlattılar direk adamlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 BabacumMostors said: senko said: 4 hangi ara çıktı lan 3ü yeni aldıydık daha şşşt.. satsana.. yok lan seviom ben bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 al şu parayı, ipad3 ile bir daha görüşme evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kanuni said: ipad 3 un guclusu cok hafif. pek bir fark yok yani aralarinda daha iyi islemci falan filan. neden panik yapmis ki arkadas 4 almayin 3 alin diye onu cozemedim ben. mis gibi iste en son surumu almislar. ipad 2 buyuk ekran dusuk cozunurluk ucuz, ipad 3-4 (aynilar sadece islemci daha iyi ve enerji tasarrufu vs daha iyi 3 den, boyle olunca 3u uretmeleri mantiksiz) yuksek cozunurluk guclu pahali, ipad mini .. mini yok abi üç aldılar işte ben almayın diyene kadar da almışlar zaten işin acaip yani apple nasıl satıyorki insanlar değiller mi durun bekleyin 4 alın demiyorlar ayrıca satışı da durdurulmuş nasıl sattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ops.. Cok fark yok ama dedigim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ellerinde kalan stok maldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar