Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipad 3.nesil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikaya tanıdıklarım gitti ipad istettim sonra ipad mini ile birlikte ipad 4th generation'da gelmiş hemen mesaj attım almayın diye ama almışlar ve şimdi 3.jenerasyonda üretimini durdurmuşlar ipad 2 ve 4th generation satıyorlar bunun nedeni var mı? çok kötü patladım biliyorum.
Mesaj tarihi:
çin malı o

eyped

ezan okuyor.
namaz kıldırtıyor
kaldırınca "çok şükür" diyor
kuran okumayı bitip de masaya bırakınca "allah kabul etsin" diyor.
ezan sesi duyunca sallallahu aleyhuvessellem falan diyor
Mesaj tarihi:
sevap satın alınmaz.
sevap başkasına satılmaz evladım.

adam dinini, ey ped3 ile öğrenecek.

ben sana gelince getiririm bi ey ped 3. sen de namaz kılmayı, oruç tutmayı öğrenirsin. zekat app'i çok işine yarayacak.
Mesaj tarihi:
ipad 3 un guclusu cok hafif. pek bir fark yok yani aralarinda daha iyi islemci falan filan. neden panik yapmis ki arkadas 4 almayin 3 alin diye onu cozemedim ben.

mis gibi iste en son surumu almislar.

ipad 2 buyuk ekran dusuk cozunurluk ucuz, ipad 3-4 (aynilar sadece islemci daha iyi ve enerji tasarrufu vs daha iyi 3 den, boyle olunca 3u uretmeleri mantiksiz) yuksek cozunurluk guclu pahali, ipad mini .. mini
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

ipad 3 un guclusu cok hafif. pek bir fark yok yani aralarinda daha iyi islemci falan filan. neden panik yapmis ki arkadas 4 almayin 3 alin diye onu cozemedim ben.

mis gibi iste en son surumu almislar.

ipad 2 buyuk ekran dusuk cozunurluk ucuz, ipad 3-4 (aynilar sadece islemci daha iyi ve enerji tasarrufu vs daha iyi 3 den, boyle olunca 3u uretmeleri mantiksiz) yuksek cozunurluk guclu pahali, ipad mini .. mini

yok abi üç aldılar işte ben almayın diyene kadar da almışlar zaten işin acaip yani apple nasıl satıyorki insanlar değiller mi durun bekleyin 4 alın demiyorlar ayrıca satışı da durdurulmuş nasıl sattılar
  • Yeni Oluştur...