Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ee ne oldu sustunuz ....

copperelf

Öne çıkan mesajlar

millet lvl 20 elre dayandı herkes kendi işine bakmaya başladı. halen sizlerden bilgi isteyen ayrdım bekleye insanlar var arkdaşlar
dğerlerlendirmelerinizi, görüşlerinizi bekliyoruz. şunun şusu zayıf bunun busu güçlü gibi yönlendirmeler yapınki bizde sizi izleyelim
1) palyera karsi savasmis olan varmi?
2) mesela hunterlari cok merak ediyorum. bir tane orc hunter actim ise gelmeden once ama kalbim elflerden yana (adnd sebebi ile); a) petlerden gicik kapiyorum. bu hunter denen meret %65 range, %35 meele oynanamazmi mesela? illa pet yaparsak ya rangeden ya meeleden feragat etmek zorunda kaliyoruz[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
iyilik melegi 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

1) PvP yaptım bir kaç kere.
2) Hunter oynamak istiyorsun, N.Elf olsun diyorsun, ee bunda bir sakınca yok ama pet niye kullanmak istemiyorsun onu tam anlamadım. Pet kullanınca niye bir yerden feragat etmiş oluyorsun?? Pet'e talent harcamak istemiyorsan harcama sen bilirsin de, pet çağırmanın sana ne zararı var. (ayrıca petsiz bir hunterında pek mantığı yok, niye en büyük güçlerinden birinden vazgeçmek istiyorsun ki?)
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki hunter versiyonunu tam idrak edeedim sanırım. benim aklım hala mid/hunterda.... orda petleri rvr de ya kullanmaz yada saklardı insanlar. birde eğer aksiyonlar daoc zerg kapismalari gibi olursa bir suru super abilityli tankın yanında benim pet biraz ezik kalır. o noktada archerin isi uzaktan maximum dmg vermek ve dusman yakına geldiğindede kendini korumaktır. warior abilitlerine baktım; ben ne kadar meele e yuklenirsem yukleneyim yada pet'e, wariora karsi hic sansim yok diye dusunuyorum. ama oyunuda iyice bir denemek anlamak lazım. ben herşeyi daoca göre kurguluyorum halen[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
iyilik melegi 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

2 senemi DAOC'a harcadim. WoW'u 3 gundur oynuyorum. Super yapmislar, ben cok begendim. Nightelf hunterim var level 11 petimde level 10 oldu. Cok zevkli oyun sirf solo yapiyorum.. Insallah DAOC gibi rezil etmezler tek temennim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese merhaba, hunter ile oynayan bir arkadaşım var merakımdan birkaç kez izledim. O raptor tamelemiş hayvanı önden yolluyor arkadan o sadece okluyor. Kısacası raptor'u kalkan olarak kullanıyor. Okunun poison ve stun gibi etkili var ve iyi hasar veriyor. Benim rogue karakterle 4 sefer duello yaptık deneme mahiyetinde. Yanına girdiğim anda hiç şansı yok ama ben raptor'a saldırırsam o da oklarsa benim şansım kalmıyor. Yakın dövüşte zayıf ama uzaktan etkili olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yeni patch ile tüm diğer oyunculardan %30 daha hızlı ve bu da ona yanına yaklaşanlardan kaçma şansı veriyor. Rogue ile oynayacak arkadaşlar için kasması zor olduğunu söyleyebilirim. Oyunun başında belli 1-2 hareketiniz olduğundan hep aynı hareketlerle yaratık kesmeye çalışıyorsunuz hareketleri kısa süre sonra ustaca kullanıyorsunuz. Ama yaratığa bodoslama daldığınız için hasar alıyorsunuz ve bu yüzden health'inizin dolmasını bekliyorsunuz. Ama bir shaman (arkadaşı izledim) uzaktan büyü atıyor ve hasar az aldığı için diğer yaratığa hemen geçebiliyor dolayısıyla daha hızlı level atlayabiliyor. Başlangıçta skilliniz olmadığından dolayı stealth halinde iken çok yavaş hareket edebiliyorsunuz bu yüzdende stealth kullanmak insanın içinden gelmiyor ama lvl 10dan sonra talentları eğer stealth halinde hızlı hareket etme üzerine verirseniz stealth zevkli hale geliyor. Şöyle özetleyeyim, 100 kişilik bir kaleye elimi kolumu sallaya sallaya girecek bir haldeyim ve daha mükemmel bir stealth için gereken talentların yarısını tamamlamadım. Gün geçtikçe oyundan daha fazla zevk alıyorum ve şu anda yeni yeni playerlar şehirlere yaklaşmaya başladılar. 2 sefer player kestim, bir sefer 2 tane lvl 29 dan sprint yaparak zor kaçtım(o zaman lvl 20 idim). Ama player görünce direk dalmak geliyor insanın içinden çünkü henüz çok az görebiliyoruz, bunun nedeni de düşman şehrine veya tarafsız bölgeye gitmek için geçmeniz gereken yüksek levellı npcler var. Hatta bazılarının lvl'ları o çok yüksek olduğundan ?? lvl diye görüyorsunuz ve eğer kaçmazsanız 2 vuruşta yatıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Shamanın eksi yanı ne peki? Her yerde Shaman şöyle iyi böyle iyi okuyorum. Neden herkes Shaman değil? DPS'ı mı düşük?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

shaman super bir class,benim dusmanim olmasina ragmen SUPER bi class,stress pvp de oldurmek nerdeyse imkansiz((chain stun yerse belki (seal of justice)).
valla etrafta dwarf hunterlar goruyorum :) cok sekiller bence,yanina aliyo pet i elindede tufegi direk warcraft dan rifleman :).hunter bence cok zevkli bir class ayrica pvp de de fena degil.
kendim bi kac kere strett pvp e girdim (horde zone da quest yaparken)sahsen kendi class ima tapiyorum.direk 3 canli ve cok guzel auralari var,stun da cabasi.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...
Sosyal ağlarda paylaş

full hp le pvp e basliyosun,0 HP de divine shield,2 defa kendini heal ediyorsun(zaman tam yetiyor),full hp geri donuyorsun,0 HP olunca seal of protection kullaniyorsun,yine 2 tane holy light(zaman ayni).combata full hp geri donuyorsun...
3 canli olma olayi bu.bu taktikle kendimden 2 level yuksek 3 mobu kesebildim(heal p.,mana p. le).[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nicholas-VanHorn, 10 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
s1eger merhaba, ben senin talent seçimini merak ettim ve bu seçimden memnunmusun? Ben assasination ve substalty e önem vermeyi planlıyorum, lvl 46 hemen hemen 2 katı skillin var. Birde poison kaçta açılıyor lvl 20 diye biliyordum 21 im ama hala açılmadı.

poison lvl20 de bir quest almak gerekiyor alliance için açıklama aşşada horde u bilmiyorum öğrenicem az kaldı 20'ye

Rogue poisons is achieved through a quest that begins at level 20. For alliance characters it starts in Stormwind Barracks upstairs. You must first talk to an operative near a Keep in Westfall near Duskwood. Next you will have to steal a key from one of the guards (pickpocket) outside, then make your way upstairs where there is a level 26 elite guarding a box. This quest is best done at level 24-25. Using sap you can easily dispatch the elite boss and open the box with the key you looted outside
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 10 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
Nicholas-VanHorn, 10 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
s1eger merhaba, ben senin talent seçimini merak ettim ve bu seçimden memnunmusun? Ben assasination ve substalty e önem vermeyi planlıyorum, lvl 46 hemen hemen 2 katı skillin var. Birde poison kaçta açılıyor lvl 20 diye biliyordum 21 im ama hala açılmadı.

poison lvl20 de bir quest almak gerekiyor alliance için açıklama aşşada horde u bilmiyorum öğrenicem az kaldı 20'ye

Rogue poisons is achieved through a quest that begins at level 20. For alliance characters it starts in Stormwind Barracks upstairs. You must first talk to an operative near a Keep in Westfall near Duskwood. Next you will have to steal a key from one of the guards (pickpocket) outside, then make your way upstairs where there is a level 26 elite guarding a box. This quest is best done at level 24-25. Using sap you can easily dispatch the elite boss and open the box with the key you looted outside

Horde içinde aynı şekil sanırım ama yer farklı.

[Bu mesaj OffChu tarafından 10 Kasım 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet poison u bi questle açıyosun level20den sonra. aklında olsun o questte sağlam bi mob var anahtar alman gereken., onu öldürmek yerine pickpocket yapıp anahtarı alabilirsin. questin sonunda da bi chest açman gerekecek. oraya kadar stealthle gel, chestin yanındaki herife sap yapıp chesti aç, içindekini al ve kaç. başka türlü level20 civarı solo yapılması çok zor poison questinin.

talentlara gelince, ben sürekli değiştiriyorum ama genellikle assasination ağırlıklı. şu an kullandığımı yazayım hatta.

improved eviscerate 3/3
malice 5/5
ruthlesness 3/3
lethality 5/5
relentless strikes 1/1
vile poisons 3/5
cold blood 1/1
improved deadly poison 4/5
seal fate 5/5
vigor 1/1

improved sinister strike 2/2
lightning reflexes 4/5[signature][hline]archaon - level 46 rogue - eu closed beta pvp server
Sosyal ağlarda paylaş

Assasination'ı 31 yaptın ve combat'a da verdiğine göre ya stealth'e yada ambush'a önem vermediğin gözüküyor ama ileride stealth ile adamı arkadan ambush yapmak çok önemli diye düşünüyorum. Çünkü level 60'da silahın iyiyse 500-750 arasında damage verme ihtimalin var. Ne düşünüyorsun, lightning refleks sence bu kadar önemli mi. Birde seal fate var tabi bana vazgeçilmez gibi gözüktü. Her vurduğun critical 1 combo point getirirken 2 tane getirecek, büyük avantaj ama seal fate'e gidersen o zamanda ambush veya stealth'tin etkisini azaltacaksın ufff ne olurdu şu talent toplamını 53 yapsalardı çok zor bir seçim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya dediğim gibi talentlar betada sınırsız yeniden düzenlenebildiği için şimdilik böyle oynuyorum. dagger kullanmıyorum şu anda o yüzden backstab de işime yaramıyor. bi de ben zaten evis+cold bloodla 800-1000 vuruyorum, casterları yaşatmıyorum.[signature][hline]archaon - level 46 rogue - eu closed beta pvp server
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...