Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yoo seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Fin said: yoo seviyoruz. IRC ye gel lan sen az muhabbet edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ragefreakyo said: Arkadaş troll mroll yapmıyorum, sertçocuk sana laf etti de sende ona yukarıda belirttigim y ile başlayan, ortası vş olan ve k ile biten lafı dedin mi, dedin, neyin zekasından bilgisinden bahsediyorsun, Muhattab olmama isteğin tebessüm uyandırdı çünkü benim realmime gelip level 1 char ile gelip laf dalaşına girmeye çalışan, kendini rezil eden sen degil misin ki çarşaf çarşaf ss var elimde. Neden, çünkü senin göründügün gibi olmayıp olmadıgın gibi göründügünü bildigim, topaç gibi dönme dolap gibi sagın solun belli olmadıgı için aldım o ss'leri çarşaf çarşaf elimde. Burda forumlarda klip çevirmeye devam. Az kalıbının adamı ol da özünü görsün millet :) Birine ekran kartı yollar bunu da temizletirsin np. yapmaz oyle şey sequoyah ya yapti mi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 SS koymayacaksanız dükkanın önünü kapamayın progress yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 gene hareket yok burda olmuyor böyle :( gün içinde iş sıkıntısına iyi gelen bir bu başlık var bide melih gökçek twitter. ikisindede hareket olmadımı gün bitmiyor! hadi gençler action biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Hakaret mi istiyorsun kocagotlu iki üç merdiven in çık is yerinde kalori yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 müdüre gobek yakısır :) action olcakki gobegimi kasıyıp gülcem söyle moahahahh diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GladricSpirit said: gene hareket yok burda olmuyor böyle :( gün içinde iş sıkıntısına iyi gelen bir bu başlık var bide melih gökçek twitter. ikisindede hareket olmadımı gün bitmiyor! hadi gençler action biraz. Redzone olarak sen bi hareket yapda biraz da biz izleyelim :) Sıra sizde artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Red zone nun birşey yapması pek mümkün değil zaten böylede bir iddası olmadı CMON INTENT gibi. Fakat siz gençler bir hayli iddalıydınız umarım başarılı olursunuz :) he bide oyunu bırakalı yaklasık 1 ay oluyor heralde haftada bir bg atıyorum bundan ibaret oyun su an için :) tek zevkim burayı izlemek idare ediver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 3 basamak arena ratıngınden eğlenceli yanı buralar dım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 duelist ve altı buraya yorum yapmasın bundan sonra lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 İntent dedik turkish best guild dedik Budamı gol değil hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 olgar aldatıyormuş sizi dediler, başka guildlerle drama çeviriyor dediler yok dedim yapmaz dedim .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Olm bi rahat bırakın ya artık :) Huzur verin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 neyse parası ver al yahu dert ettiğin şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diselolz Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 lei shen sabah namazına yetişir mi gençler? serverı tuttuk kapatamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 diselolz said: lei shen sabah namazına yetişir mi gençler? serverı tuttuk kapatamazlar. Eyvallah şampiyon deteğini hiç unutmayacağız. Akabinde; 25M kadrosunda yer alacak kendine güvenen Arcane / Frost mage ihtiyacı çok acil olarak vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ftalkerboy Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Intent Midnight Express, gece raidlerimiz baslamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 35 yasini asmamis Giyimine önem veren presentable ( k*rt) olmayan Annesinin bodrumunda yasamayan 00:00-03:00 raidlerine katilacak takim arkadaslari araniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Esprili yaklaşıma kimsenin itirazı yok ama haddinizi aşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekcan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sequo said: 25M kadrosunda yer alacak kendine güvenen Arcane / Frost mage ihtiyacı çok acil olarak vardır. neden arcane ve frost onu merak ettim. fire açık ara öndeyken şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 challenge için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Tekcan said: Sequo said: 25M kadrosunda yer alacak kendine güvenen Arcane / Frost mage ihtiyacı çok acil olarak vardır. neden arcane ve frost onu merak ettim. fire açık ara öndeyken şu an? Aslında anlatmak istediğim Fire şuan herkes oynuyor ama genelde magelerin sıkıntısı frost ve arcane oynayamamaları. Arcane ve Frost olan Fire da mutlaka oynayacaktır mantığı var şuan biraz bizde. Frosta dön dediğimizde daha önce hiç oynamadım pvp de yapmıyorum tepkisi alınabiliyor. Birde stabil dummy dmagesine göre biss gearda bir çok mekanik site şuanda Frost ve Arcane yi fire ye göre önde gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 geçen contenti temizleyemeden bu contentin bis gear chartına göre adam aradıgına göre çıtayı yükseltmişsin sequoyah, başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar