sadman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Selamlar, 2 yıla yakın süredir turknet sınırsız 8mbps internet kullanıyorum. Artık tahahütün bitmesine 2 aydan az kaldı, ben de bu nedenle bir arayışa düştüm. Şuanda internete ayda 59tl civarı ödüyorum. Daha yüksek hızda, zırt pırt kopmayan, yine 60-70tl civarı, eğer önerirseniz de tivibu veya teledünya tarzı bişey hem televizyona hem bilgisayara kurmak istiyorum paket gibi. Uyduneti nasıl bilirsiniz diye sormak istedim, hem internet kalitesi istanbul anadolu yakasında sinyal/altyapı sağlamlığı ve hızı konusunda hem de tvdeki kanal çeşitliliği konusunda, işte belgesel-sinema kanalları falan kaç tane var idare edermi mesela hd kanallar vb.? Ve tivibu benzeri bilgisayara da kurabileceğim bişey varmı uydunette? Veya aynı şekilde ttnetin paketleri var. Bikaç çeşit peket var hatta aynı özlellikte, aynı fiyata. Kafam karıştı biraz:) Size sorayım dedim siz nedersiniz bu konuda? Daha önce kullandınız varmı bunlardan? Ne önerebilirsiniz? Müşteri hizmetleri hattı nasıl mesela en basitinden, bu bile önemli bi yerde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 uydunet mahallende sorunsuz ise tavsiye ederim teledunya hd kutu falan da veriyor simdi kanallarda yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 superonline fibere geçtim 50mbit, 80 lira. aktif olarak 20-25mbit ile kullanıyorum, torrent download 2,5mb/s civarında. memnunum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Çok komik o abi. 50 Mbps in / 1 Mbps out (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 buna şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar