jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 güzel filme ne hacet izlenmeli[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 said: jankis, 09 Kasım 2002 18:09 tarihinde demiş ki: güzel filme ne hacet bu ne demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 zaman geçirmek için ideal, fazlası diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 su tom hanks ın fılmıydı dimi? sınemada fragmanını gormu$tum ama[hline]you will be a jedi , i promise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 red dragon un fragmanına hastayım yaa edward norton bittiğim adam zati .. hele red dragon da hopkins le sahneleri aman tanrım bekleyemiyorum heyecandan ölcem heralde fragmanda bi laf wardı hannibal amcamın: -if you dont mind would you leave me your phone number too ? yüzünde öle bi sırıtış war ki ama hıhıahaha mütiş mütiş[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset [Bu mesaj jankis tarafından 09 Kasım 2002 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 [Bu mesaj jankis tarafından 09 Kasım 2002 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 eet de turkıyeye amma gec gelıyo bu fılmler ya ablam ıngılterede yasıyo taa 2 3 hafta oncemı ne konustum gıtmısler cok guzel demı$tı bız burda hala beklıyoruz[hline]you will be a jedi , i promise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Bence güzel bir film izlenmesi falan.. Biraz kendinizi verirseniz veya böyle ciddi bir grupla gidersiniz filme(dalga geçmeden) gerçekten etikelenebilirsiniz.. Filmde baba-oğul ilişkisi ön planda[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 bugün gittim izlenesi bir film.. ama aklıma takılanlar var ya ben çok sorguluyorum ya da aptalım son gittiim kaç filmde anlamadıım şeyleri kafaya takıp düşündüm sinir oldum..[hline]Resmim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Gerçekten harikaydı. "Film izledim" diyebildim en sonunda. XxX ler minority reportlar yalan geldi film çıkışı[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 minority report o kadar yalan gelmesin bence, zorlar yani :) eh şu film sanırım 1 yıldır duruodu harddiskimde kısmet bugüneymiş süper bi film olmakla birlikte atmosfer olarak tam not aldı ki filmlerde en önemsediğim, hassas olduğum noktalardandır. oyunculuk da yerinde, hanks biçilmiş kaftan senaryo gayet hoş, sıradan ama güzel. filmin tek kötü yanı var, filmin içine eden jude law ın oynadığı karakter.ne atmosfer bıraktı ne de mantık.neyse ki filmde çok gözükmüyor, tamamen olmaması gereken bi karakterdi. senaryoya biraz baharat katılsa, akılda kalıcı diyaloglar eklense, zekice kullanılan kamera hileleri olayları vurgulamada kullanılsa çok daha iyi bi not alırmış.[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tam iki sene geçsin diye bekledin mi tesadüf mü oldu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 10 Kasım 2002 16:58 10 Kasım 2004 06:56 ama saatler tutmamış 10 saat iki dakika beklemeliymişsin[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tesadüf olmuş :), bu arada galiba 1 sene değil o dediğim, 1,5 sene falan eheh.. of ya numunelik bi adamım.[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 vızyon bolumune acılmalıydı sanırım..??..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet ancak o tarihte vizyon bölümümüz yoktu :).[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben baya etkilenmiştim filmden kendi klasiklerim arasındadır.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hep izliycem dedim bir türlü fırsat olmadı. artık össden sonrasına (bir avpye kastım gittim birde ep.3'e gidebilecem sanırım hiç vakit yok:))[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar