DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 allahlık gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 istediğim şey olsun gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şaka maka herhangi bir süper güç olsa piyasada, adam gibi keyfini süremeden devlet veya askeriye için çalışan bilim adamları (büyük ihtimal ABD tabanlı herifler) tarafından kaçırılır incelenirdik herhalde mundar olana kadar asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benim dediğim gibi bir super güçte kaçırsalar nolcak. istediğim şey oluyor. gene kaçardım. ölmezdim. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben kazandım yani. kilitliyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: ışınlanma olsaydı ve sadece istek üzerine çalışıyor olsaydı sanırım bi sürü yere pantolonsuz, pijama ile falan giderdim.. misal duşta düşünüyorum -özellikle kışın- abi şimdi soğuk yerine tropikal bi yerlerde olmak vardı ZBAM! pasifikte bi adada, plaj ortasında çıplak ve ıslak bi adam. hiç hoş değil. ışınlanma makine ile olmalı hep. süper güç olarak olmamalı kesinlikle. COK YARATICILIKSIZSIN DASAA aman, bağırdım. neyse abi dustasın kıs hava soğuk, şimdi soğuk yerine tropikal bi yerlerde olmak vardı, ZBAM! mayonun ıcıne ısınlanıcaksın ZBAM! pasibikte bir adada, plaj ortasında şortlu tertemiz ve skesi bir adam. Karsı konulucak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 salak misiniz olm siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: benjani said: zihin okuma bu olar. bu güzel. + manipulation da olsa daha güzel olur zihin okudukta sonra manipule edersin zaten. okuz,insan yapamaz tabi. ama okuzlerinde super gucu olmaz. filetosu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 HAYALCİYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 barbu said: benim dediğim gibi bir super güçte kaçırsalar nolcak. istediğim şey oluyor. gene kaçardım. ölmezdim. vs vs Bayıltıyolar abi :( kendine gelemiyosun kaç ay, benim kaynıma yaptılar ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: konuyu hangi liseli açtı diye bakayım.. sayros.. SAYROS!? yapma be olm! yapma bunu yaaa.. ahah valla senaryo için fikir lazım, yoksa banane lan. kullanıp atacağım sizi kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 PZero said: istediğim zaman büyüyüp istediğim zaman küçülme . bir bütün olarak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kullanıldığımızı söyleyince şuradaki johnny gibi hissettim kendimi (mfw değil, filmin sonu falan.) http://www.imdb.com/title/tt0142688/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benjani said: zihin okuma iki gün sonra intahar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 evrenin en zekisinden trilyon kat zeki olmak isterdim. bu sayede zamanda yolculuguda ölümsüzlüğüde bulurum nasılsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu arada süper güç yaratan süper gücüm olsun isterdim diyen olmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yumy said: barbu said: benim dediğim gibi bir super güçte kaçırsalar nolcak. istediğim şey oluyor. gene kaçardım. ölmezdim. vs vs Bayıltıyolar abi :( kendine gelemiyosun kaç ay, benim kaynıma yaptılar ordan biliyorum. ne gucu istiyosaniz yanina bayilmama gucunu de ekleyin sonunuz yumynin kayni gibi olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 TeddyLop said: hamsilipilav said: görünmezlik veya zamanı durdurma en iyisi gibi. görünmezsin abi kafana göre gir heryere acaip güzel sapıklıklar yapılır. zamanı durdurma da şöyle güzel sabah kalk durdur zamanı 5 saat daha uyu sonra başlat zamanı uyan git işine Süpergüçlerle adamın yapmak istediği tek şey sapıklık ve tembellik. spider-man gibi melih gökçek'in peşine mi düşeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Batman gibi otele lamborghini ile yanaş kucak kucağa 2 kız ile,sonra o oteli satın al ! Kaliteli sapık ol dostuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Anlaşışmıştır ki YARATICILIK GÜCÜ OLMAYAN SALAK Bİ ÖKÜZÜM Cuce said: dasaaa said: ışınlanma olsaydı ve sadece istek üzerine çalışıyor olsaydı sanırım bi sürü yere pantolonsuz, pijama ile falan giderdim.. misal duşta düşünüyorum -özellikle kışın- abi şimdi soğuk yerine tropikal bi yerlerde olmak vardı ZBAM! pasifikte bi adada, plaj ortasında çıplak ve ıslak bi adam. hiç hoş değil. ışınlanma makine ile olmalı hep. süper güç olarak olmamalı kesinlikle. COK YARATICILIKSIZSIN DASAA aman, bağırdım. neyse abi dustasın kıs hava soğuk, şimdi soğuk yerine tropikal bi yerlerde olmak vardı, ZBAM! mayonun ıcıne ısınlanıcaksın ZBAM! pasibikte bir adada, plaj ortasında şortlu tertemiz ve skesi bir adam. Karsı konulucak gibi değil. aquila said: salak misiniz olm siz. senko said: dasaaa said: benjani said: zihin okuma bu olar. bu güzel. + manipulation da olsa daha güzel olur zihin okudukta sonra manipule edersin zaten. okuz,insan yapamaz tabi. ama okuzlerinde super gucu olmaz. filetosu olur. Süper gücüm buymuş lan! filetom güzel olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 batman diil o howard hudges dur direk, tony starkda wayne de ne ekmegini yedi adamin http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/49/Howard_Hughes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ışınlanma isterdim ama bi de ışınlanırsam 500 kilo olacagımdan invisibility ile de memnun olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Viktor said: batman diil o howard hudges dur direk, tony starkda wayne de ne ekmegini yedi adamin http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/49/Howard_Hughes.jpg abi şu herife benzetiliyor olmaktan gurur duyuyorum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mind control. Ama sadece birisine "şunu yap" dediğinde iradesiz şekilde dediğini yapacağı şekilde değil, direkt olarak beyni overwrite edip hafızasını/düşüncelerini/isteklerini/iradesini filan değiştirme gücü. (Bununla birlikte mind reading ve telepathy filan da paket halinde gelir heralde, gelmiyosa bile öncekinin yanında bunları da istiyorum.) Ölümsüzlük filan da hoş olurdu ama sırf ölümsüzlük demek te bayağı muğlak aslında, kolunu bacağını kesip okyanusun dibine atsalar sonsuza kadar öyle yaşamak zorunda kalmak filan iğrenç olurdu mesela. O yüzden immortal anlamında ölümsüzlük kötü bence. Invulnerability anlamındaki ölümsüzlük süper olurdu tabi (o da yaşlılığa karşı korumaz gerçi, en ideali için hem immortal hem invulnerable olması lazım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar