sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Cons said: can muhteşem fotorafımızı koyimmine fotoğrafı lan
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Zaten saat de geç oldu hadi yat uyu
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bu yaz yaptığım en büyük salaklığın fotoğrafını nasıl koymamış olabilirim http://i.imgur.com/VfayF5r.jpg şurda gövdemi boydan boya bir kestim tatilin kalan son birkaç günü rezil oldu
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 HAcu bağyanları editle istersen bulurlar falan sıkıntı olur sonra
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yok lan nerden bulacaklar ama yani kayalar insanın kafasında kurduğundan daha keskin oluyormuş ama beterin beteri o kayaların ayak serçe parmağını kesmesi kafamı kesseler daha az acı
marksman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 keser tabi ne yapışmışsın öyle kertiş gibi
coco Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 @GwindonSurion ahahahah shapshal shey seni... aynı sayfada paylaşmış olmayıp editleyeyim bari alıntımı..
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yüzün falan çizileymiş devamlı tecavüzcü rolünde kalırdın. iyi atlatmışsın yine geçmiş olsun.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 fotodaki salakligin sebebi kizlarla bisey olmamis olmasi mi?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 coco said: @GwindonSurion ahahahah shapshal shey seni... aynı sayfada paylaşmış olmayıp editleyeyim bari alıntımı.. sagduyunuza hayran kaldim kucuk hnaim.
coco Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yahu bu arada; gecenin şu vakti aklıma gelmişken bir analizimi de paylaşmış olayım şura da; paticiğimizin sevgili 0ne'nı varya anlizciğim onun hakkında lol. şimdi 0ne'cığımızın özgüvenini trollemekten de öte hatta inanamıyoruz ya ehehe zaman zaman, aslında çok haklı bir özgüveni olduğunu düşünüyorum kendisinin. şöyleki; 25 yaşında, bursalı, bakir bir delikanlıymış kendisi. forum arama butonu dedi bunları bana. kesin sigara da içmemiştir hayatında, dolayısıyla alkolün tadını (hertürlüsünün) bilmediğine de bahse girerim. şimdi sen böylesi temiz bir zihnin özgüvenini nasıl sorgulayabilirisn ki... olsun varsın yağlar kasa dönüşsün eheheheh onda o beceri de vardır kesin lol bu özgüvenle. 0ne'cım gel kanatlarımın altına alayım seni..
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sana om gondermedi mi benden once baskalari optuyse yolun acik olsun diye?
coco Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ehehehheh bu arada yoooo bana öm falan gelmedi yahu... dünkü muhabettin üstüne bence bu iyi bişey bence tabi lol. aferin haddini bilmiş.
Öne çıkan mesajlar