dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi artık kim olursa yani.. bilemiyorum. gözlerim altı çöktü bu hafta. çok çalışıyorumsabah 8:20-9:00 giriş akşam 21:00-21:30çıkış.. arada çaktırmadan cepten facebook a bakabilirsem ne ala. GULAG'LARA DÜŞTÜÜÜÜM AMAAN AMAAAN AMAN AMAN AMAAAAAAAAAAAAĞĞĞN
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 barnacle said: ya coco cidden bir leydi mi? foto falan görmedik ondan soruyorum. ve öyleyse neden yani? ne gerek var paticikte takılmana =((( patide takılan kızlar için neden bu kadar üzülüyorsun ki? NEYİ PAYLAŞAMIYOSUN BARN?
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 dasaaa said: abi madem coco olmuyor mo'coco ya yazarım ben de. nasılsın mokoko? uykum yok lan. şöle gelip yanına kıvrılsam sorun olur mu lan? abi benim sevgilim var. tabi ondan önce ben kuku seviyorum abi. pipi var zaten bende.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 olmaz! mokoko da benim. ben kıvrılcam yanına mokoko
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 dasaaa said: Nazca said: dasaaa said: benim emir kipim var. KONUŞALIM! Senin direkt sevişmen lazım ABİ. abi önce uyumam lazım. dinlenmem lazım. tatile ihtiyacım var. sevişmek işin kolay kısmı. azıcık sevebilmek lazım. bak o zor. Sevişmek kolay da, sevişmeden de seviliyor ya bence. İnsanlarla önce sevişip sonra mı sevmeli anlamadım ki, ben mi yanlış yapıyorum anlamadım. Herkes böyle bir de, sırf sevişmek için seviyorlar birbirlerini. Sevdikten sonra sevişmeye gerek yok bence. Abi benim de hayvanlar gibi uyumam lazım ya, nerden çıktı şimdi sevişmek, önce uyku ya.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 muhabbet seviyesi düştü coco seviyeli bi muhabbete ne dersin? tabi benden önce dasaa veya imamı kabul etmediysen..
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 coco'dan daha fazlası olunca, o more kısmının erkeklik organı olduğunu düşünmeliydik.. fazlalık o.. kurtul ondan. seni de koko yapalım. sonra dövüşün! AMA BU SEFER ÖLÜMÜNE!!!!!! değil elbette.. öldürmeye gerek yok.
coco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 copry said: barnacle said: ya coco cidden bir leydi mi? foto falan görmedik ondan soruyorum. ve öyleyse neden yani? ne gerek var paticikte takılmana =((( patide takılan kızlar için neden bu kadar üzülüyorsun ki? NEYİ PAYLAŞAMIYOSUN BARN? alkışlarımla beraber +1 <3
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 0ne Raynor ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI http://c1301.hizliresim.com/15/m/j2wgz.jpg
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim ama ben pipi sevmiyorum. (kendi pipimden başka tabi) arkadaş kalalım olmaz mı ? :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Nazca said: Sevişmek kolay da, sevişmeden de seviliyor ya bence. İnsanlarla önce sevişip sonra mı sevmeli anlamadım ki, ben mi yanlış yapıyorum anlamadım. Herkes böyle bir de, sırf sevişmek için seviyorlar birbirlerini. Sevdikten sonra sevişmeye gerek yok bence. Abi benim de hayvanlar gibi uyumam lazım ya, nerden çıktı şimdi sevişmek, önce uyku ya. abi zaten sevdiğin birinin yanına kıvrılacaksın ki sarıla sarıla uyuyabilesin. oradan çıktı
coco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Xenocide said: 0ne Raynor ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI http://c1301.hizliresim.com/15/m/j2wgz.jpg ahahahhaha işler değişir bak şimdi ahahahahah lol
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 coco said: copry said: barnacle said: ya coco cidden bir leydi mi? foto falan görmedik ondan soruyorum. ve öyleyse neden yani? ne gerek var paticikte takılmana =((( patide takılan kızlar için neden bu kadar üzülüyorsun ki? NEYİ PAYLAŞAMIYOSUN BARN? alkışlarımla beraber +1 <3 pati yönetiminde niye kız yok bunu tartışalım bence :(((
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 coco said: copry said: barnacle said: ya coco cidden bir leydi mi? foto falan görmedik ondan soruyorum. ve öyleyse neden yani? ne gerek var paticikte takılmana =((( patide takılan kızlar için neden bu kadar üzülüyorsun ki? NEYİ PAYLAŞAMIYOSUN BARN? alkışlarımla beraber +1 <3 çopriiy ile ketfayt yapın diyeceğim ama sen onu bariz döversin bence ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kopriyle mi dövüşmek istiyorsun one? o seni döver.. çurpi seni bildiğin deler. geçer.. ve arkasına bakmaz bile
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 benden 3 tane copri cıkar dasaaa reconsider..
coco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Nazca said: Sevişmek kolay da, sevişmeden de seviliyor ya bence. İnsanlarla önce sevişip sonra mı sevmeli anlamadım ki, ben mi yanlış yapıyorum anlamadım. Herkes böyle bir de, sırf sevişmek için seviyorlar birbirlerini. Sevdikten sonra sevişmeye gerek yok bence. Abi benim de hayvanlar gibi uyumam lazım ya, nerden çıktı şimdi sevişmek, önce uyku ya. tüketim böyle birşey işte, maneviyatımızı tüketir olduk artık, bir göz kırpımında... ama şevişmek güzel bişii tabiii
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 0ne said: seviyeli bi muhabbete ne dersin? 900 lü hat jeneriği gibi olmuş. olmuyor. watch n learn coco sıkıldım ben burdan. msn e geçelim adresini yolla.
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 0ne said: benden 3 tane copri cıkar dasaaa reconsider.. senin sinirlerini alıp beynine kanal tedavisi yaparım ohhh wai!
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 burası kıvama geldi, ben üstüme rahat bişeyler aliyim
Öne çıkan mesajlar