Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 VLC Player'ımda herhangi bir video açılmasında sıkıntı yok, ancak üstüne altyazı eklemeye çalıştığımda, Türkçe karakterler gözükmemeye başlıyor. Subtitles Encoding kısmını Türkçe yapmamda konu hakkında herhangi bir fayda sağlamıyor. Sanırım Windows'un fontlarında bir sıkıntı var. Ben de Patilere sorayım dedim, neden olur falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 turkce karakter desteklemeyen bir font ile degistirdiysen ondan olabilir. text encoding ise win1254 olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 VLC'de öyle ayarlı ancak yine göstermiyor. Nasıl çözülebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 altyazi uzantisi nedir? ASS ise encoding ayari override edilir. encoding i utf8 veya utf16 ile (sirayla dene) calistirip calistiramadigina emin ol. Arial gibi turkce oldugunu bildigin bir font ile garantiye al. Yine calismaz ise cok buyuk ihtimalle 2 problem var. 1. vlc konfigrasyon dosyasi read-only (cozumu var) 2. altyazilar bozuk, fansub tarafindan yanlis ayarlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Altyazı uzantısı SRT. Diğer bilgisayarlarda aynı altyazı dosyası bu ayarlarla çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 resmen icon adventure oynuyormus gibi hissettim. Sorulmadan soylesene sunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bilemeyince atar yapmış -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Huyum kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yeni konu açmak istemedim, o yüzden eskisinin altında soruyorum. Vlc playerda atadığım kısayol tuşlarını oyun oynarken kullanabilmenin bir yolu/ayarı var mıdır ? Atanan kısayollar sadece program aktifken çalışıyor. Veya bu işi yapabilecek başka bir player biliyorsanız ismini alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Global Hotkey Manager. Kerword bu. Windows kullanmadigim icin ama hangi program daha iyi yardim edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar