deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Xbox live'a ie gelmiş ve stream sitelerini de açıyor çatır çatır. Öyle olunca geniş geniş TV'den izliyim dizileri dedim ama youtube'de vs. zerre problem yaşamazken stream sitelerinde full screen yaptığımda senkron problemleri yaşıyorum. Böyle sıkıntılar yaşamayacağım yabancı dizi stream siteleri hangileridir? Netflix vs. var gerçi xbox'da da artık takip edemiyorum sağa sola yaptığım aylık ödemeleri, sıkıntı bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TorrentTR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://download.torrent-tr.com yi kullanabilirsin Güzel bir sistem üzerinde çalışıyoruz, yakında Güzel bi arayüzle ortaya çıkacağız Ama public olmayacak Private bir sistem olucak invite sistemi olacak ücretsiz olacak. XBOX için MKV codeclerini kullanabilirsin. Nette araştırırsan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Hulu kullansana. Beleş izlersin HD olmasa bile. Netflix yerine Hulu'ya vermek daha mantıklı bu arada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bakayım hulu'ya da o sanırım bir sürü ayar isteyecek proxy vs. US'den izlenebiliyor yalnızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sen Netflix diyince hepsi hazır ya da US'desin sandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar