goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bir de topiği açıldığında siz bu adamın tenis için neler yaptığını biliyo musunuz :(( mağdur edebiyatı çekmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Senelerdir bağırıp slogan atarlar, ellerine ne geçti şimdiye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 allahsızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sen de haklısın. bağırıp çağırıp ellerine birşey geçmedi. dağa çıkmaları , terör estirmeleri lazım hak elde etmek için bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ama ağdam tenisle çoh ilgili niye öyle diyonuz adsfdsa. Son 10 yıldakı tüm grandslamleri triplex evinde 150 ekran tv sinde izlemiş.Gunaha girmemek için bayanların maçlarını izleyememiş ama adamcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ben vardım abi tenisle arasındaki bağlantıyı göremiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 insanlıktan nasibini alamayışıyla arasındaki bağlantıyı görebiliyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 moriarty said: yok abi baya oynuyo bildiğim kadarıyla adam ahaha. adamın omuzlar geniş, boyun minik o yüzden öyle keko duruyo. heybetli bi adam aslında bak tenis dergilerinde falan vardı adam yani bir kaç yıl önce. baya seven, oynayan hatta tenis için uğraşan bi adam bu http://wap.ajansspor.com/haber.asp?ID=272883 cemaatten başa gelecekse böyle adamlar gelsin ben razıyım. Bu adami savunuyorsan peh.... Pttcell midir nedir onun tanitiminda ulastirma bakaniyla sakalasiyor,izledim biraz güngörmemis ayi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 gerçek tenis bu! değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 moriarty ye niye yükleniyosunuz olm. adamın tenisle alakasını google'lama gereği duymadan qq ya başlayanları bilgilendirmiş, adamın tenisle alakası var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar